Den perfekte ferievogna

Babyzen YOYO+

De fleste småbarnsforeldre vet hvor mye jobb det kan være å ta med seg en vogn på ferie, enten det er med bil eller fly. Mange av vognene er vanskelige å legge sammen, er tunge og tar stor plass. Så tenk å kunne ta med seg en liten vogn som måler kun 52x44x18 cm sammenlagt og bare veier 6,2 kg, som du kan slenge over skuldra. Det er faktisk mulig med Babyzen YOYO+ fra Jollyroom, og denne har vi vært så heldige å få lov å teste.

Da jeg åpnet pakken ble jeg overrasket over hvor liten og lett vogna var. Den kom i en praktisk oppbevaringspose og har en skulderreim som gjør at du lett kan slenge den på skuldra. Den var overraskende enkel å montere og enda enklere å legge sammen. Herregud, for en genial ferievogn! Denne blir definitivt med på tur i sommer.

Vogna kan bestilles med ulike fargetrekk slik at du får en vogn med akkurat den fargen du selv ønsker. Og om du ønsker å bytte farge i ettertid, så kan du enkelt kjøpe et separat fargetrekk med ønsket farge. Trekket er lett å ta av og kan vaskes i vaskemaskin. I trekket bak på kalesjen finner du også en smart oppbevaringslomme.

Babyzen YOYO+ er utstyrt med en god og romslig varekurv som kan bære opp til 5kg. Selve rammen på vogna har en blærekapasitet på 18 kg, noe som er veldig bra til at vogna er så lett i seg selv. Hjulene er små, men har forsterket fjæring, noe som gjør den behagelig å kjøre selv på i litt ujevnt terreng. Vognas mål når den ikke er sammenslått er 86 x 44 x 106cm.

Det finnes en rekke ekstrautstyr man kan kjøpe til denne vogna. Ved hjelp av en adapter til bilbarnestol kan den enkelt gjøres om til et praktisk travelsystem. Du får også kjøpt en liggebase som kan byttes ut med sittedelen slik at vogna kan brukes fra barnet er nyfødt. Og har du eldre barn som ikke orker å gå langt kan et ståbrett være et flott alternativ.

Det følger også med et regntrekk i en liten og praktisk oppbevaringspose og denne passet perfekt i oppbevaringslommen bak på vogna. Det kan jo være veldig greit å ha med seg regntrekk når man skal på tur.

Babyzen YOYO+ ble kåret til vinneren av Best i Test 2016 av bäst-i-test.se, noe som er veldig forståelig. En mer praktisk ferievogn skal man virkelig lete lenge etter. Du finner Babyzen YOYO+ og mange andre fine barnevogner hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer