Den kuleste sparkesykkelen

Pinepeak Balance Sparkesykkel

Sander er i lykkerus! Han har nemlig vært så heldig å få tilsendt denne kule Pinepeak Balance sparkesykkelen fra Jollyroom. Helt siden jeg fortalte at han skulle få sparkesykkel har han gått rundt og snakket om den. Gleden var derfor enorm da han kom hjem fra barnehagen og fikk se den splitter nye sparkesykkelen som sto på stuegulvet.

Sparkesykkelen har to framhjul, noe som gjør den stabil og god å kjøre for små tøffinger. Man svinger enkelt ved å legge trykk på den siden man vil svinge til, noe som hindrer styret i å snu på seg slik at barnet kan falle. Styret kan også justeres i høyden slik at det passer høyden på barnet. Og ikke nok med det.. Men inni hjulene skjuler det seg LED-lys som blinker når man kjører!

Sparkesykkelen er av merket Pinepeak og kommer i fargene rosa, blå eller oransje. Sander fikk selv velge hvilken farge han ville ha og var fast bestemt på at han skulle ha den oransje. Og foresten.. Akkurat nå er den nedsatt fra 739,- til bare 399,-, så her kan du gjøre et godt kjøp! Du finner denne og mange andre kule sparkesykler hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

Silje Strømme
,
Hei! Hvordan klapper man sammen sparkesykkelen? Står på jollyroom at den kan klappes sammen,altså ta av styrer.Men vet du hvordan det gjøres?
christal
christal,
På undersiden av styret finnes en liten rød knapp. Ved å klemme inn denne kan du enkelt ta av styret 😊
nouw.com/christal