Axkid Babyfix

Axkid Babyfix

Jippi, en stk mamma i lykkerus! Vi har vært så heldige å få lov å teste babybilstolen Axkid Babyfix med tilhørende base fra Jollyroom og jeg er så fornøyd! Vi hadde jo bilstolen som Sander brukte da han var baby, men jeg synes den ble litt bratt da den var montert i bilen. Men denne stolen var helt perfekt da vi fikk montert den, så nå kan jeg ta med meg barna i bilen uten å bekymre meg.

Jeg ble positivt overrasket over hvor lett bilstolen var. Mange av babybilstolene kan være tunge å bære med seg, men denne var lett og dermed enkel å løfte ut og inn av bilen. Den er faktisk en av markedets letteste babybilstoler.

Axkid Babyfix har et fempunktsbelte og høy sidebeskyttelse som gjør at den nyfødte babyen sitter trygt og godt i setet sitt. Bilstolen er også utstyrt med polstrede skulderputer og en behagelig nakkepute for god komfort. Solskjermen har en ekstra utbrettbar del slik at den kan forlenges ved behov.

Håndtaket er justerbart i fem ulike posisjoner slik at stolen kan brukes som gyngestol eller matstol når den ikke er montert i bilen. Du justerer enkelt håndtaket ved å klemme inn knappene på sidene. Når merket viser rødt kan håndtaket justeres og når det låses i en posisjon blir merket grønt og stolen kan bæres med seg.

Axkid Babyfix Base kan festes med Isofixfester eller med bilens 3-punktsbelte. Når basen er festet i bilen kan du klikke fast bilstolen til basen. Du løsner den enkelt igjen med en knapp som sitter lett tilgjengelig bak på basen.

Axkid Babyfix ble i 2014 kåret til beste budsjettvalg av bäst-i-test.se med motiveringen at den er billig og lett, den har stoff som tåler smuss og at den har en svært solid base. Du finner Axkid Babyfix og mange andre babybilstoler hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

marilenjorgensen
marilenjorgensen,
Så gøy å få teste den ut da 😃 Den så jo veldig fin ut!
nouw.com/marilenjorgensen
christal
christal,
Ja, så absolutt! Vi er veldig fornøyde 😃👍🏻
nouw.com/christal