Idag pratade vi med mormor och moster Matilda med videosamtal via messenger. Jag lutade telefonen mot väggen och så lade jag Elvira på mage framför. Då drog hon sig fram till telefonen! Så chockad jag blev.

Hon har ju dragit sig en liten bit framåt förut men sen har hon inte gjort det något mer. Men idag var det dags att göra det ordentligt. Nu kommer hon snabbt framåt om hon bestämmer sig för det. Så stolt man blir när de lär sig något nytt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var vi iväg till Exploria center och firade min bror som fyller 30 år snart. Vi överraskade honom med 3-kamp och sedan middag på Pinchos. Så kul eftermiddag/kväll. En av grenarna var gokart och oj vad roligt det var! Det måste vi köra snart igen.


Medan vi var iväg och roade oss så var Elvira hemma med farmor och farfar. Det gick hur bra som helst och hon hade varit glad hela tiden. Det var nog mest jag som tyckte att det var jobbigt att vara utan henne, haha. Sedan hade vi turen och fick sova hela natten då Elvira sov 13 timmar i sträck! Men då undrade man istället om hon fortfarande levde och så var man in och kikade.

Likes

Comments

Vi följde med Melanie och Lilou till öppna förskolan i Uppsala idag. Det är ju sångstunden som lockar mest och Elvira tyckte det var väldigt roligt. Hon sjöng nog högst av alla, haha. Ska kika om de har nån bra sångstund lite närmare så kan vi gå fler gånger.

Annars är vi (läs jag) lite trötta idag så det blir att bara vara hemma och mysa!

Likes

Comments

Ikväll blir det middag med vänner. Det var ett tag sedan sist så det ska bli kul att träffa alla. Vi har inte varit borta så sent på kvällen med Elvira så det ska bli spännande!


Jag gjorde en bukett till kvällens värdpar. Det var så länge sen jag gjorde något med blommor men idag kände jag för att fixa en bukett. Perfekt när man ska iväg!

Likes

Comments

Mella undrade om vi ville hitta på något idag och det ville vi ju såklart! Vi hade ändå inga planer. Så vi bestämde oss för luncha och sedan bada med de små. Vi for till Fyrishov och jag blev verkligen glatt överraskad. Det fanns mycket hjälpmedel för de små så det blev inte så avancerat som jag tänkte. Och varma bassänger som vi kunde simma länge i.

Elvira var lite skeptisk i början men sedan tyckte även hon att det var roligt!


Det blev en väldigt mysig dag som vi gärna gör om!

Likes

Comments

Igår åkte hela familjen längdskidor. Vi tog ett lugnt varv i spåret. Jag är inte så bra på att åka, känns mest som att jag är ute och går med skidorna. Men det är ju så härligt och ändå jobbigt. Däremot var det inte optimalt att ha Elvira i bärselen, det blev rätt tungt för axlarna. Sen är det ju inte så bra om man ramlar med henne men vi åkte väldigt försiktigt!

Likes

Comments

Sänggaveln är nu klar. Tack för all hjälp mamma! Det blev superbra och roligt att få in lite mer färg i rummet. Tänkte att jag skulle hitta någon lampa och sätta fast på gaveln men det är inte direkt bråttom med det. Jag är nöjd!

Likes

Comments

Strosade runt på Gränby shoppingcenter. God mat och fika och Elvira fick en ny overall och mössa av mormor. Hon är lite bortskämd vår lilla tjej ❤

Likes

Comments

Fick höra av en vän att barn som har ont i magen kan ha lättare att göra nummer två på pottan. Så då köpte vi en potta, hon ska ju ändå ha en sen. Hon har suttit på den några gånger och lyckats kissat nån gång, men inget mer.

Men idag hände det! Som vanligt såg det ut som att hon var nödig så jag satte henne på pottan och då gjorde hon både nummer ett och två efter en liten stund. Hon såg så nöjd ut när hon var klar. Sen om det blir bättre för henne vet jag inte. Huvudsaken är att det kommer ut!

Likes

Comments