Var tar tiden vägen...?

Dagarna bara flyger iväg och jag önskar verkligen att det var fler timmar per dygn. Det är så mycket saker jag vill göra, se, upptäcka och lära mig! Inte en enda kväll denna vecka har jag varit hemma innan läggdags. Dagarna består av hästar, träning och jobb - sen är tiden slut. Jag vill ha mer tid! Jag vill lära mig mer spanska, jag vill utveckla bloggen, jag vill umgås med mina vänner, jag vill vandra i bergen, jag vill träna mer, jag vill resa, träffa nya människor, upptäcka och lära mig nya saker osv.. Ge mig tiden! Ibland tänker jag att om man inte skulle behöva sova så skulle kanske dygnets timmar räcka till. Hur ska man prioritera så att man hinner allt man vill göra?

Träningen har gått över förväntan denna vecka. Jag börjar känna mig stark igen. Det är otroligt motiverande!

Imorgon ska jag försöka se över ett nytt kostupplägg. Jag har känt mig lite trött i musklerna sista tiden och har ett sjukligt sötsug. När jag började räkna efter lite idag på hur mycket protein jag får i mig så insåg jag att det förmodligen inte är tillräckligt. Jag slutade äta kött runt årsskiftet och har känt mig mycket piggare och allmänt bättre sedan dess. Men jag anpassade aldrig kosten så att jag började äta mer protein i annan form, och tror att jag måste se över detta nu när jag börjat styrketräna så pass mycket.

Jag måste även bli bättre på att äta frukost, jag är otroligt dålig på det. Det är bara dumt eftersom jag alltid är fysiskt aktiv på morgonen innan jobbet. Men det får bli morgondagens projekt, nu måste jag försöka få några timmars sömn. Buenas noches 🌜

Gillar