Trötthet

Denna vecka har varit hemsk. Igår kunde jag knappt hålla mig vaken i skolbänken, trotts att jag sovit 10 timmar. Efter skolan åkte jag hem och sov hela eftermiddagen. Jag trodde inte att jag skulle kunna somna på kvällen, men somnade klockan 11 och kom inte ur sängen när klockan ringde 7.30 imorse. Istället sov jag till 11.30. tog en promenad och en ridtur. Nu är jag helt slut igen. Hur är det möjligt? Hur kan jag vara så trött. Jag är inte sjuk. Bara helt slut. Sådär trött att musklerna värker. Jag har inte tid med det här, ge min min energi tillbaka!

Jag vill träna, rida, plugga, leva! Jag har nog aldrig i mitt liv förut känt en så här stark motivation till livet. Att det är så mycket som jag vill göra, att jag har saker att se framemot. Så det känns så typiskt att kroppen ska sätta stopp.

Eftersom jag var för lat för att laga mat idag så har det enbart blivit yoghurt till frukost och morötter, selleri och Hummus till lunch. Vad äter ni till middag idag? Har ni tips på nyttig snabbmat?


Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life