Sömnlös natt

Klockan är över tolv och klockan rInger om 5 timmar. Jag har svårt att komma till ro ikväll. Det är så många förändringar i mitt liv just nu och jag har verkligen inte kontroll alls på vad som händer. Jag önskar att jag visste om alla beslut som jag fattar just nu är rätt eller fel. Jag önskar att någon bara kunde tala om för mig vad jag ska göra. Jag är alldeles utmattad mentalt av alla tankar som går på repeat. Tänk om? Gör jag rätt? Kan jag göra annorlunda? Om något går fel?

Det tar aldrig slut. Jag orkar inte lyssna mer på mina egna tankar. De gör mig bara ännu mer osäker. Jag är rädd. Jag känner mig så otroligt ensam.

Idag har även varit en dag fylld av hemlängtan. Det händer inte allt för ofta, men när de dagarna kommer så har jag svårt att fokusera på vardagen. Jag saknar mina vänner. Mitt gamla jobb. Jag saknar mening i livet. Jag vill tillbaka hem. Tillbaka till det liv jag hade 2013-2014. Jag hade verkligen allt jag kunde önska mig. Jag vet inte vad som gick fel, men jag gjorde så otroligt många dåliga val. Val som än idag förföljer mig dagligen. Jag vet att det inte hjälper att ångra, men vissa saker kommer jag aldrig att förlåta mig själv för. Jag skulle offra allt för att få backa tiden och leva om den tiden...

Gillar

Instagram @choices_4_life