Olja på vägen.

Någon idiot hade hällt slängt en flaska olja i rondellen och jag såg det för sent när jag kom körandes med min Scooter. Varm asfalt och olja var ingen bra kombination. Scootern bokstavligen försvann under mina fötter och gled flera meter ifrån mig. Men jag hade tur i oturen, och klarade mig med några skrapsår och en ond fot.

Det här är som en röd tråd genom hela mitt liv, jag lyckas alltid klanta mig och vara med om diverse olyckor. Men det kunde alltid varit så mycket värre. Idag tex såg jag som ett "minne" på Facebook att det är 7år sedan min dåvarande ponny helt oväntat fick panik på stallplanen och skickade in mig i ett järnstaket. Jag fick en stolpe in halsen och fick åka in akut för att sy det. Hade jag fått stolpen lite annorlunda så hade mitt liv kunnat sluta där och då. Jag har för många såna här händelser i livet. Har jag gjort någon där uppe något ont eller det någon som vakar över mig ...?

Idag var det inte alls så allvarligt dock. Bara väldigt irriterande. Onödigt. Allt känns så motigt just nu. Men nu blir det semester 2 dagar. Jag behöver det. Egentid och samla tankarna.

Gillar

Instagram @choices_4_life