Nystart ... Eller krasch?

Jag har varit så otroligt negativ den senaste tiden. Allt har känts väldigt hopplöst. Det är dags för en förändring nu. Det räcker med negativ energi. Dags att lyfta blicken och börja må bra igen. Jag satt hela kvällen igår och kollade på gamla bilder från innan jag flyttade ner till Spanien. Jag fick sån otrolig hemlängtan. Jag saknar verkligen den tiden. Mina vänner, min familj och mitt jobb. Jag har inte träffat dom på så länge! Jag saknar vem jag var som person.

Jag hittade massor med bilder som är ungefär 3-5 år gamla. Det var en bra tid. Jag vill tillbaka dit. Jag vill hitta styrkan igen. Glädjen i livet igen.

Jag försöker verkligen på många sätt just nu, men det känns ofta som att jag springer i motvind. Jag tror att jag måste byta strategi. Fokus. Jag tror att jag kanske pressar mig själv lite för hårt just nu. Att jag tränar och kör på för att döva ångest istället för med fokus på att må bra. Att det ska vara så svårt! Men nu är det dags. Jag lovade mig själv att 2017 skulle bli mitt år. Ett lyckligt år. Jag hoppas verkligen att alla de galna beslut som att plugga, säga upp mig från jobbet, flytta hästen, avsluta flertalet relationer kommer resultera i just lycka. För just nu skrämmer det skiten ur mig.

Efter helgen (eller från söndag) så har jag tänkt att jag ska testa att köra en helt plantbased kost i några veckor. Ser verkligen fram emot att testa det. Har i princip ätit sådan kost ett par veckor nu, men med några snedsteg. Jag har känt mig kanon rent fysiskt. Jag har haft helt otroliga resultat på gymet, varit piggare och magen har varit ganska stabil. Detta trots all mental stress. Sedan jag uteslöt mjölkprodukterna var det som natt och dag. Jag kunde sluta med antihistamin bara efter några dagar (pollenallergi). Ännu mer intressant att jag åt ost och glass en dag (korkat - jag vet!!), och dagen efter kände mig otroligt täppt, snorig och förkyld. Kan han varit en tillfällighet, men vet att jag tidigare läst om att mjölkprodukter kan vara slembildande. Ska oavsett bli väldigt intressant och se hur det blir med en helt strikt kost!


Gillar

Instagram @choices_4_life