När man bara vill ge upp

Crohn's, Vardag

Började morgonen med en löprunda på 10km. Det var otroligt tungt idag. Varje steg var en kamp och tiden inte speciellt bra, men jag gjorde det i alla fall. Efter det följde en dusch och frukost i lugn och ro följt av en promenad till jobbet. Optimal start på dagen egentligen och jag var ganska nöjd med att jag gjorde milen trots att det var så tungt. Frid och fröjd hittills alltså. Men sen gick allt utför. Jag vet inte vad sin hände, men små saker fick fel och allt blev bara väldigt jobbigt. La mig för att sova en stund på lunchen då jag tänkte att det kanske berodde på sömnbrist och utmattning. Men när jag vaknade för att gå tillbaka och jobba igen mådde jag otroligt dåligt. Jag var skakig, kände mig yr, svag, hade ont i magen och leder. Dumma, dumma kropp. Varför? Jag har mått så bra ett tag nu och haft höga förhoppningar på att jag verkligen är nära ett "friskt" liv igen, så att vakna med det här blev som ett slag i ansiktet. jag bestämde mig ändå för att jobba mig igenom dagen. 3 timmar kvar. Men första ärendet jag stötte på efter lunch fick mig nästan att börja gråta. Jag ville bara lägga mig i fosterställning på golvet och ge upp. Jag orkade inte mer. Ibland känner jag mig så svag. Jag jobbar så hårt hela tiden för att min kropp ska må bra. Med kost, träning och mental inställning. För att mina nära ska må bra. För att göra ett bra jobb - och ändå blir allt bara fel.

Jag orkade inte försöka mer. Jag gick hem. Jag åt alldeles för mycket dadlar och nötter och somnade sedan med gråten i halsen och ännu mer ångest över att jag visste att jag skulle må ännu sämre av det jag precis ätit. Smart...

Vaknade och mådde fortfarande lika dåligt (såklart). Åkte upp en sväng till stallet för att rensa tankarna och nu är jag hemma igen. Utmattad.

Jag är verkligen helt trasig idag. Jag kan inte ens tänka klart allt är bara en ända dimma i mitt huvud. Vad ska jag göra?

Snälla låt morgondagen bli en bättre dag. Ge mig styrka att orka fortsätta kämpa. Fortsätta hoppas och tro på att det kan bli bättre.

Gillar

Kommentarer

Denice
,
Du är den starkaste jag vet och kommer lyckas... ❤️

Instagram @choices_4_life