Mina älskade puma..

Efter ett besök på gymet idag så måste jag nog inse att det är dags att köpa nya träningsskor.Jag har tänkt på det i ungefär ett år nu, men jag är så otroligt fäst vid mina nuvarande löparskor. Mina trogna grå-blå-pumor. De har varit mig trogna i många mil. På asfalt som grus, snö, regn, slask oc löpband. I skog och i stad. I Sverige, Grekland, Kap Verde och i Spanien.

Jag har vid flera tillfällen tänkt slänga dem för att de är runt 5 år nu och jag har använt dem flitigt. Man säger ju att man ska byta skor iaf en gång om året för knän och benhinnors skull och jag har vid några tillfällen känt att mina börjat bli lite stumma, men varje gång jag känt av det så har en sväng i tvättmaskinen löst problemet. Lite konstigt, men de har verkligen varit som nya efter varje tvätt.

Nu har det dock börjat gå hål i dem och snörena börjar ge upp. Så det är kanske dags att släppa taget om mina älskade puma...

Problemet är att det är så svårt att hitta ett par snygga träningsskor. Jag hatar starka färger. Speciellt orange. Problem nummer två är att mina fötter är rätt smala så det är svårt att hitta en sko som sitter bra på foten. Det finns inget värre än att halka runt i en löparsko!

Problem nummer tre, vad ska man ha för löparsko? Lättvikt? Gel?

Jag har alltid gillar puma just för passformen på skon, men de nya är så otroligt fula i designen tycker jag...

Har länge varit inne på Asics just för deras gel-sulor. Men känner mig helt lost i sko-djungeln nu!


Vad tycker ni om dessa? har ni erfarenheter ? HJÄLP !!

Gillar

Instagram @choices_4_life