Maxade maskinen 😂..

Vardag

Den hÀr dagen började pÄ sÀmsta tÀnkbara sÀtt med att jag försov mig och fick göra mig iordning pÄ 10 min och sedan springa till jobbet. Systemet som vi jobbar i har strulat hela dagen och det har blivit mycket extra jobb. Som pricken över i:et sÄ gjorde jag tabben att Àta nötter och torkad frukt direkt efter lunch. Det hade sÀkert gÄtt bra om jag bara vÀntat nÄgra timmar. Men att Àta lunch, och sedan ett mÄl till direkt efter det... Jag borde veta bÀttre vid det hÀr laget. Jag hade sÄdana smÀrtor att jag bara ville gÄ hem och lÀgga mig i fosterstÀllning. Det var helt vidrigt. LÀnge sedan jag hade sÄhÀr ont..

Men, jag hade tur idag. Ofta nÀr jag Àtit för mycket och fÄr de hÀr smÀrtorna sÄ hjÀlper det om jag dricker mycket ljummet vatten (Àven fast det Àr det sista jag vill), Àter ett par matskedar olja och försöker röra pÄ mig lite försiktigt för att fÄ igÄng kroppen. Jag vet inte varför (fortfarande inte fÄtt svar frÄn min senaste magnetröntgen, sÄ vet inte vad utfallet blev), men ibland hjÀlper det. Och idag gjorde det faktiskt det!

Lite mör i kroppen och svullen runt magen gav jag mig av mot gymet efter jobbet med instÀllningen att verkligen ta det försiktigt och lyssna pÄ kroppen idag.

Benpass stod pÄ schemat, och efter ett par reps sÄ var kroppen i toppform. Hur gick detta till?

Maxade insida lÄr-maskinen idag, helt galen kÀnsla. 145+7.5kg x 4reps

125kg x 4 + dropset pÄ utsidalÄr/Rumpa

135kg X 4 pÄ benpressen

135kg x 4 pÄ rumpa/lÀndrygg-pressen

MÄste lÀra mig vad maskinerna heter, det stÄr pÄ spanska pÄ dem, sÄ kanske dags för en översÀttning!

Jag förstĂ„r inte vad all styrka kom ifrĂ„n idag. Verkligen helt galet. Efter passet kĂ€nde jag mig jĂ€tte pigg och tillbringade resten av kvĂ€llen l stallet. Min hĂ€st var en riktig superstjĂ€rna idag. Även hon börjar bli starkare och ska bli roligt att se hur hon utvecklas nu framöver.

Summan av kardemumman - det blev en ganska bra dag ÀndÄ. Godnatt (:

Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life