Löpning - hatkärlek

Imorse när klockan ringde så var jag så nära på att bara somna om. Jag hade verkligen ingen lust att gå ut. När jag väl kom ur sängen hamnade jag på soffan och övervägde att fortsätta sova där. "En dag före semestern, jag kan väl ändå strunta i det?" Rolig tanke. Men efter många ursäkter kom jag ut iallafall.

Jag har verkligen en rolig relation till löpningen. Det finns inget som jag hatar så mycket egentligen som att springa. Samtidigt så tackar jag verkligen löpningen för att den kom in i mitt liv. Jag hade aldrig tagit mig igenom en del perioder i livet utan den. Det finns inget så skönt som att springa när man är arg. Inget så befriande vid ångest, inget så härligt när man är glad. Löpningen är mitt sätt att hantera känslor på.

Passet i sig blev inte alls bra idag. Min kropp är otroligt sliten just nu. Varje steg tog emot och hela kroppen sa nej.

Jag tror inte att det kommer vara helt fel med fyra dagars semester nu och många långa skogspromenader.

Jag längtar så mycket till Sverige nu! Konstig känsla, men det ska bli så mysigt att få komma hem till Sverige. Grönt gräs, frisk luft, lugn och ro, vänner och familj. Imorgon åker jag !

Gillar

Instagram @choices_4_life