Hårt arbete lönar sig.

Jag var helt under isen hela första delen av veckan. Ingen träning alls söndag-onsdag. Ont i kroppen, muskler och fortfarande trasiga benhinnor. Jag tog ut semester eftersom jag inte klarade av att fokusera på jobbet. sov i princip hela dagarna och kände mig så svag. Magen spökade också. Jag fick känslan av att jag var på väg in i ett skov igen pga av den extrema tröttheten och ångesten över detta var enorm. Jag orkar inte en gång till...

torsdag kväll tvingade jag mig iväg till gymmet för ett axel/rygg pass, trots att jag inte alls hade någon lust eller energi till detta. I slutet på passet släppte något och min kropp vaknade till liv.

Jag kunde höja till 14kg (4x10 reps) på axelpress. Sedan dropset på detta.

På chinsmaskinen kunde jag sänka till 25kg på hjälp-plattan. Både chins och dips. Längtar så mycket tills jag kan göra dessa set helt utan plattan igen!

Jag vet inte riktigt hur det gick till eller vad som hände där mitt i passet, men det var som att kroppen bara kickade igång. Styrkan kom från ingenstans. Det kändes så enkelt. Jag ville inte sluta! Det var en sån frihets känsla att kunna pressa kroppen utan smärtor. Lycka!

Fredag körde jag ben och rumpa. Höjde benpressen till 135kg. 4x10 reps och sedan dropset ner till 0. Älskar dropseten. Älskar smaken av metall i munnen och att inte kunna stå på benen utan att hålla i sig när man är klar. Känslan är obeskrivlig. Träningsvärken dagen efter är kanske inte riktigt lika mysig, men ett kvitto på att man tränat iaf.

Det blev även en löprunda på fredagen och trots att benhinnorna fortfarande spökar, och det var 27 grader och gassande sol, så lyckades jag med nytt personbästa (utomhus) för året. 3e bästa tiden ever.

Jag är så obeskrivligt tacksam över att min kropp verkar han återhämtat sig och mår bra igen. För att det inte var ett skov på gång *peppar peppar*. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att ta hand om min kropp nu så att den håller sig frisk och stark framöver. Jag behöver den.

Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life