En helg i träningens tecken

Träning & Hälsa, Vardag

Igår var en bara en lång brottningsmatch mentalt. Jag tog till alla medel för att döda ångesten. Tränade, stallet, promenad med en vän, städade lägenheten, handlade. Men ingenting fick den att försvinna...

Idag känns det faktiskt mycket bättre. Tack och lov! Jag är lite mer tillfreds i min kropp igen. Känner att jag kan andas.

Började morgonen med en löprunda på 5km, därefter frukost för att sedan bege mig till gymmet för lite styrketräning följt av ett spinningpass.

Jag bara älskar att den här helgen blivit en helg med så mycket egentid och träning. Kanske lite väl mycket träning, men det är såå skönt att få röra på sig och bara bli av med alla jobbiga tankar. Jag har även behövt vara själv den här helgen. Även om det är jobbigt att vara ensam när man mår dåligt så behöver man ibland det. Reda ut vad alla tankar betyder, vad som triggar dem och ta tag i allt.

Löpningen hjälper mig också otroligt mycket mentalt. För att fortsätta orka springa så måste du fokusera tankarna rätt. man lär sig så otroligt mycket om sig själv genom att springa långa distanser.

Jag tror faktiskt att jag ska försöka springa dagligen under en period igen bara för att få in rätt mentalt inställning igen.

Jag behöver det just nu.

Nu har har jag precis ätit en ordentlig lunch och borde gå ner på stranden med mina vänner. Men jag tänker hoppa det idag. Jag tänker lägga mig på soffan och ta en powernap, bara försöka återhämta mig, komma ner i varv och förbereda mig inför kommande vecka.

Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life