Identitetskris

Idag brottas jag med mig själv och mina tankar. Jag vet inte ens varför. Jag har otroligt mycket att se fram emot den kommande veckan. Jag har verkligen längtat efter denna vecka. Jag ska åka upp till Sverige och träffa familjen på torsdag. Jag ska träffa min bästa vän. Allt är i princip förberett och klart. Ingen stress där. Skolan går för en gångs skull bra och jag känner att jag hänger med. Det går bra med hästarna och jag börjar äntligen känna att jag har en trygg bas här i Spanien, efter 2år. Jag har mina otroligt fina vänner och människor omkring mig som stöttar mig i vått och torrt. De är min familj. Jag har bra resultat på träningen, trots ett par uteblivna pass förra veckan pga av för mycket skola och jobb. Jag har maten under hyfsat kontroll och har fortfarande inga svar på mina prover, så utgår från att de är bra. Som grädden på moset så har jag haft en fantastisk helg. Lugn och ro, träning, filmmys och lite shopping.

Men på något sätt är det ändå bara för mycket press just nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska göra i mars när mina studier är klara. Ska jag plugga vidare? (=mer studielån) Klarar jag av att läsa på universitet på spanska? Ska jag söka ett vanligt jobb eller satsa på min affärsidé? Vad händer med min sjukdom? Är det bra nu? Blir det operation? Hur ska jag göra med hästen? Ska jag sälja? Klarar jag det? Har jag råd att ha henne kvar? Ska jag bo kvar i Spanien? Klarar jag av lämna mitt liv här? Var är egentligen mitt hem? Vem är jag? Vad vill jag...? Jag känner mig så vilsen och liten idag.

Jag kan inte fokusera eller tänka. Ångesten hänger över mig och jag vill bara stänga ner alla tankar för en stund. Jag vill andas. Jag vill ha alla svar. Hjälp.

Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life