Manzana verde

Vardag

Tiden går så fort! Jag önskar att det fanns en stoppknapp.

Det har varit en stor omställning för mig att börja plugga igen. Många gånger tuffare än vad jag hade väntat mig. Men vad glad jag är att jag tog det här beslutet! Jag känner mig så fri. Som att jag äntligen hittat mig själv igen.

Träningen har tyvärr blivit lidande den här första 1.5 veckan och jag har väl kanske gjort hälften så många pass som jag brukar. Jag måste försöka få in en bra rutin på det igen. Jag märker verkligen hur kroppen i allmänhet inte mår lika bra när jag tränar mindre, och jag blir framförallt mer stresskänslig och lätt irriterad.

Men jag tänker att denna vecka ut får gå, jag för inte av att bara träna 3-4 pass/ vecka i två veckor, och sedan får jag återgå till mitt vanliga träningsschema. Jag försöker att det kanske tom kan vara bra för kroppen att vila lite, och om jag har tur så kanske mina envisa överansträngningar i vaderna äntligen kan läka ut.

Kosten har lustigt nog fungerat prickfritt, trotts att jag varit mycket stressad och konstant på språng. Det är en så skön känsla när maten bara fungerar och inte tar så mycket energi.

Igår efter skolan så hittade jag denna på vägen hem, som jag saknat dessa! När jag bodde i Sverige drack jag dem i princip varje dag. Sån lycka! Det roliga är att det står på spansk på den!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life