Dåliga nyheter

Jag var precis hos läkaren för att få svar på min MR-röntgen, och det såg inte så bra ut. Jag har förträngningar på tunntarmen och det lutar mot operation för att ta bort en del av tarmen.

Jag orkar verkligen inte med den här sjukdomen mera. Jag hatar den. Jag hatar min kropp. Varför är den så jävla dum? Kan den inte bara sluta attackera sig själv...

I början på december har jag en ny tid för uppföljning på detta. Om sjukdomen fortfarande är aktiv så kommer det bli operation, om den inte är aktiv så innebär det att förträngningen är pga av ärrvävnad och då kan man tydligen försöka behandla det för att få det att försvinna av sig själv, men sannolikheten är inte så stor att det fungerar enligt läkaren, och om det inte går så blir det även då operation.

Bara tanken på sjukhus och sjukskrivning ger mig sån ångest. Jag vill bara leva ett normalt liv. Jag vill gå i skolan, jag vill jobba, jag vill träna, jag vill träffa mina vänner, gå promenader osv...

Jag ber till gudarna nu att det mot alla odds går att lösa det här utan operation. Men det känns hopplöst.. den här sjukdomen har en förmåga att alltid överraska med dåliga besked..

Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life