Back on track!

Härlig känsla att äntligen vara tillbaka i styrka efter den långdragna förkylningen!

Jag vaknade jätte trött och kände inte alls för att gå till gymmet idag. Om det inte varit för att jag bestämt för att möta en vän som jag inte sätt på länge på gymet, så finns det en risk att jag hade skolkat idag.

Men nu är jag mer än glad att jag gick. Det blev ett nästan två timmar långt helkroppspass. Jag är helt slut i precis hela kroppen. Men känslan av att orka lyfta tyngre igen är obeskrivlig. Jag fick verkligen en kick av träningen. Trots att jag var så trött att jag skakade och musklerna vägrade lyfta på slutet så ville jag bara fortsätta. Fick till tekniken otroligt bra på marklyften idag med, något som jag kämpat med länge.

Jag är imponerad över att min kropp ändå klarar den här utvecklingen med tanke på de besked jag fick av läkaren förra veckan. Det kanske inte är så illa som de säger att det är ? Jag vill tro det. Jag mår ganska bra just nu. Det rör verkligen på mitt psyke att behöva gå en månad nu och vänta innan jag får veta om det blir operation eller ej...

Nu efter lunchen så var tanken att åka upp och rida en sväng, men jag är helt utslagen. Det får nog bli en liten siesta innan :).

Trevlig söndag!


Gillar

Kommentarer

Instagram @choices_4_life