Ångest

Varför har vi det egentligen?

Jag hör fler och fler prata om att de lider av ångest. I princip alla jag känner lider av, och är begränsade av sin ångest. Många av mina vänner äter eller har någon gång ätit antidepressiva.

Det är skrämmande. Har det alltid varit såhär? Eller är det samhället och livsstilen som får så många människor att lida? Är det en del av människan att må så dåligt att man inte vill leva?

Jag har verkligen funderat mycket på det här den senaste tiden, just för att jag så ofta hör om människor i min omgivning med ångest.

Jag lever själv med ångest i perioder. Idag var en sådan dag. Helt oväntat efter en härlig helg så slog den till. Jag vaknade imorse och kände ett sådant obehag. En känsla av att inte orka mer. Känslor så starka att jag blev rädd för mina egna tankar.

Jag lever under pressade förhållanden just nu. Jag väntar på besked om sjukdomen, jag känner en otrolig press i skolan, jag vet inte vad jag ska höra med min framtid, jag vet inte vad jag ska leva på om två månader när skolan är klar, ekonomi, tidsbrist och jag har tagit på mig alldeles för mycket i min vardag. Min energi tog slut..

Men ändå så var jag inte beredd på det här. Jag har känt mig så positiv den senaste tiden trotts detta. Så att ångesten skulle komma och förstöra min söndag var inget jag väntat mig...

Lyckades dock pallra mig iväg till gymmet på kvällen och hoppas nu på att ångesten ska lämna mig ifred under natten. Jag behöver verkligen sova nu.

God natt 😘

Gillar

Instagram @choices_4_life