Bröstryggsinflammation

Vardag & livsstil


Under några dagar jag har inte lyssnat på kroppen. Jag har arbetat och gett 110% av min tid på ännu ett nytt företag jag hamnat på för att bevisa mig värdig att få stanna kvar. Vilket jag alltid gör på ett nytt arbete och även utöver om jag skulle få en fast tjänst. Jag har alltid varit en krigare och ger alltid 1000%.
Jag ignorerade vad mig kropp sade till mig, vilket har resulterat i att jag har fått en jätte kraftig bröstryggsinflammation från helvetet.

I tisdags natt åkte jag in akut på lasarettet för jag hade oerhört svårt för att andas. Jag kunde inte röra mig eller luta mig tillbaka utan att de kändes som att jag fick hundra knivar i ryggen och att någon klämde åt mina luft vägar i lungorna.
Jag fick dessutom ryck i ryggen ( som ett epileptiskt anfall ) vilket gjorde att jag fick ännu ondare. Yrsel fick jag också ta del av men de var inte konstigt då jag knappt kunde ta djupa andetag.

Hur som helst trodde jag att tiden var inne för mig att lämna denna plats ( fy, så jätte dramatisk haha )
Men de var så jag kände. Jag ringde helg och natt akutmottagningen och fick en tid där de konstaterade att de var en kraftig bröstryggsinflammation och att jag enbart fick ta ipren och vila upp mig.

Jag har verkligen bara suttit eller legat still nu i två dagar för att ens få ta del av syret vi har i denna väld och jag känner att de börjar släppa lite nu och ingen är gladare än mig.

Jag längtar så mycket till att klockan ringer på måndag morgon så jag kan återgå till mitt jobb igen.

Senare idag tänkte jag också bjuda på en rabattkod från ett företag inom smycke som jag har varit i kontakt via.
men mer av det får ni rada på lite senare idag.

Va rädda om er och lyssna till er kropp

Gillar

Kommentarer