Nu så! trött!!! Jag har tvättat, vart på ett bra möte med dottern på Adastra, lämnat in recept på apoteket och hämtat moppen jag köpte igår :)

Det här med allergier och ha en ovanlig sjukdom blev lite knepigt så för några år sen blev jag riktigt dålig och jag trodde att jag inte hade många veckor kvar... Som tur har jag en fantastisk läkare som hittade ett företag som gör medicin till mig :) vet inte om det kan vara anledningen till att psyket inte vart på topp efter det.. Att plötsligt kanske stå veckor från döden! Mina tankar gick direkt till mina barn, jag fick ångest för att inte kunna vara med dom.. jag fick massa praktiska tankar så jag hann inte få dödsångest... men jag va så jäkla dåligt med så jag sov ju mest.. nej fy va deppigt det blev nu.. nej nu ska jag göra lite nytta för snart väntar sängen och håll tummarna att natten är snäll mot mig ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter en till skit natt har jag börjat dagen med att tvätta, tror det blir sex maskiner 😎
Klockan 13 är det möte på Adastra med min dotter som ska börja praktisera någonstans så hon har nåt att göra om dagarna :)
MÅSTE komma ihåg att lämna in recept på apoteket och hoppas att dom skickar iväg det direkt så min medicin blir klar fort! För som vanligt är jag ute sent IGEN!
Köpte en mop på köp och sälj sida på Facebook igår kväll och den ska hämtas den med, en sån där ångmopp som är på tv-shop :) har lånat en förut och nu saknar jag den så nu får jag en egen :)
MÅSTE skicka iväg kläder jag sålt på Tradera!!!
För mycket måsten idag! Dåligt planerat av mig men jag kanske lär mig någongång 😀

Önskar er en härlig solig dag ⛱️☀️👙

Likes

Comments

Det är det här man inte pratar om...
jag säger att jag sovit lite dåligt när jag är trött på dagen.. jag berättar inte om ångesten som kommer på natten.. ångesten på natten är på ett annat sätt än den ångesten som kommer på dagtid.. natt ångesten griper tag på ett annat sätt och jag har svårt att be honom dra åt helvete, han sitter fast som en tvååring som kramar om benet och inte släpper för den vill hänga där..

Jag ska skriva lite hur ångest yttrar sig men det gör jag på dagtid när natt ångesten sover och väntar på att natten ska komma..

vilket osammanhängande inlägg det här blir men lite så är det.. jag har börjat skriva i den här bloggen nu för att ventilera för mig själv, för att få pysa ut känslor och kunna titta tillbaka på bra dagar..

Sov gott ❤

Likes

Comments

Åh så kul det är när det har sålts kläder från dockorna jag gjorde i ordning i måndags :) Jag längtar att se om nåt är borta på fredag när jag kommer! Det har tydligen sålts en del kläder måndag och tisdag så kunderna tycker kanske att det är lite kul när vi möblerade om lite :)

Nu sitter jag på bussen hem och ska lägga mig när jag kommer hem Zzz

Likes

Comments

Jag trodde att jag skulle kunna sova i natt när jag såg att pengar kommer in i dag och alla räkningar inlagda men inte då... Hjärnspöken har hållt mig vaken så jag ville inte alls kliva upp i dag... men det är ju min första vecka med arbetsträning måndag, onsdag och fredag så vill ju utmana mig själv också :) kom upp ur sängen sent och hann inte med allt jag vill göra på morgonen så det blev i med medicinerna och in i duschen som prioriterades.. myskläder på men jag kommer ju dit så får se det positiva ändå :)

Önskar dig en mysig onsdag ❤

Likes

Comments

Nu när jag kollade kontot hade det kommit in 1718:- från Soc 💃
Snabbt kom blocket fram och jag skrev mina uträkningar och knappade in räkningar på löpande band med leende på läpparna 😀 I natt sover jag förhoppningsvis gott 😊💰

Underbara regniga dag ☔

Likes

Comments

Helt underbart med vetskapen att det kommer pengar i morgon! For direkt till ICA för att handla mat för det va tomt i skåpen.. bara den som vart tvungen att leva på lite pengar vet känslan när man kommer hem med tre kassar fulla med mat, känslan av lugn... Det är så skönt att veta att jag kommer att kunna äta mig mätt i över en vecka kanske två på den maten jag har köpt nu 😋 sen kommer jag ju komplettera med mjölk och sånt efterhand.

-388 i dag

Likes

Comments

Ångesten släpper en del, jag kan betala hyran i morgon! Fy fan va underbart! Jag har fått 4800 i semesterlön lite överraskande för jag hade glömt bort det för jag har inte jobbat på ett år :) plus dessa 3800 i aktivitetsstöd blir 8600:- Jag överlever men blir fattigt som vanligt men hyran på 6300:- blir betald i morgon... alla räkningar blir 8000:-
Jag har lämnat in ansökan om försörjnings stöd så får se om det ramlar in lite mer pengar :)

☀️☀️☀️

Likes

Comments

Ska skriva upp vad jag hade i så jag kommer ihåg till nån annan gång för det blev gott 😋

Purjolök typ 10cm
Falukorv kanske 200gram
Potatis två stycken
Morot en styck
smakade lite sådär så då öppnade jag kylskåpet igen och såg att jag har råkat köpt lite för mycket tomater så..
Tomater två stycken.
Mums 😋

Likes

Comments

Nu har jag arbetstränat klart för i dag :) jag ska bara vara där i två timmar men ofta drar jag över en kvart eller halvtimme tills jag gäspar så mycket så min arbetsledare skickar hem mig. Jag har vart hemma i ett år och då är det så kul att äntligen ha nåt att göra, att ha arbetskamrater att prata väder och vind med istället för att vara ensam hemma med ångesten...

Jag längtar tills jag ska jobba för jag har fått tillåtelse att sköta om skyltdockorna, det är så sjukt kul att leta rätt på kläder och passa ihop. I dag möblerade vi om lite och satte ihop skyltdockorna tillsammans och att man ser dom direkt när man kommer in :)

Sitter nu på bussen hem och har svårt att hålla mig vaken... snart hemma så jag kan stupa i säng men med ett leende på läpparna ☀️

Likes

Comments