Header

Hej alle sammen

Jeg håber i har haft en rigtig god weekend

I min weekend har jeg brugt min tid på at se mine ynglings film.

Min film smag er comedy og krimi. Jeg kan godt lide når film er sjove og der er lidt spænding i det.

Top 3

I skal se den her film, hvis i godt kan lide skæg og ballade.

Her er et resume:

Mike og Dave er brødre. De er meget fjollet og umodne, og laver tit ballade til fester og familiekomsammen. Deres lillesøster skal giftes og de mangler dates. De laver en artikel om at man kan komme med til Hawaii, hvor brylluppet holdes. Der møder de Alice og Tatiana, to piger der er ligeså umodne som Mike og Dave. De tager med til Hawaii og roder sig ud i store problemer.

Top 2


Hvis du elskede at se Zac efrons muskuløse overarme, så vil du elske den her film!

Den her film er en fornyet version af den populære 90’er serie, Baywatch. genre er comedy og krimi The rock er også medvirkene i film som spiller Mitch Buchannon, som er en af hoved personerne sammen med Zac Efron.


Top 1

Hvis i kun lide Grease, så vil i elske High school Musical.

Jeg synes personligt high school Musical er en af de bedste film han har været med i

resumé

På East High School er Troy Bolton og Gabriella Montez et godt par på scenen, med stemmer, der får andre til at blegne. Den eneste ulempe er bare, at der er ingen, der ved det. Så da det er tid til udtagelse til skolens beundringfulde musical, vil de selvfølgelig stille op. Men problemet er, at Troys vigtige basketball-kamp og Gabriellas holdkonkurrence for unge genier afholdes på samme tidspunkt. Og det bliver ikke nemmere, da deres største konkurrenter, søskendeparret Sharpay og Ryan Evans, bruger beskidte tricks for at stoppe de nye udfordrere!

Knus og kram Chelsea

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen!

Jeg rejser ikke så meget, men når jeg endelig rejser, er det til de mest fantastiske steder, hvor jeg får oplevet så mange ting!! Derfor har jeg samlet mine tre yndlings destinationer kun for dig.

Hvis du elsker at shoppe og storbyture, så er New York det bedste sted for dig. Der er en masse butikker og shopping stræder. På Broadway kan du købe alt fra sko til lækker frozen yoghurt. Hvis du er til de dyrere mærker, såsom Gucci og Louis Vuitton, så skal du helt klart besøge 5th Avenue, hvor der er de fedeste butikker!. Man kan også tage en hop-on-and-off bus til Brooklyn, hvor du kan se den lidt mere rå side af New York. Og hvis du elsker pink lemonade, ligesom mig, så skal du helt klart tage en tur til Bubby´s på hjørnet af Hudson st. og N Moore st. i Tribeca, Manhattan, hvor du kan få den lækreste pink lemonade med et lækker måltid.

Hvis du ikke er til shopping og lange gåture, men er den adventurous type, så er Australien lige noget for dig. Australiens blandede klima er fantastisk, da man kan køre igennem ørken og regnskove. Der er altid sommer et eller andet sted! Hvis i rejser ud til kysterne, kan i svømme på de smukkeste strande og se en masse dyr. I kan også tage med en båd ud og se hvaler springe frem fra det dybe, mørke hav. Jeg ville helt klart anbefale at tage ud til Bondi Strand i Sydney. Det er et perfekt sted til at surfe og der er en rigtig hyggelig restaurant der serverer det lækreste seafood. Og for ikke at nævne det berømte Operahus i Sydney, som helt klart er et besøg værd!
Hvis du er den type der elsker at slappe af og at bade dagen lang, så er Maldiverne den ultimative destination for dig! Det er et fantastisk sted til at tage super fede billeder. Når solen er fremme, kan man bade og slikke vitamin D på de behagelige solstole, der står på strandene eller ved hytterne. Når solen så går ned, kan man gå langs vandet på strandture og nyde den orange-gule solnedgangen. Et smut ned på stranden midt på dagen er jo heller ikke helt dårligt. Du kan dykke under det krystalklare vand, og blive mødt af små skildpadder og farverige fisk. Man lejer den fineste træhytte, med den flotteste udsigt, der står ovenpå vandet. Du kan sådan set hoppe direkte ned i vandet fra din egen terrasse, og i nogle hytter er der private swimmingpools.


Jeg håber at det gav dig lidt inspiration til at hvor du næste gang skal til :) Vi ses snart igen.

- Chili

Likes

Comments

Snapchat: chil01

Insta: chili03


Likes

Comments