Header

Hejhej,

Idag kommer denna halloween sminkning jag gjorde och den var såklart inspirerad av Poison Ivy. Det var jättekul att göra denna sminkningen men det var samtidigt en liten utmaning med det molniga vädret när vi skull ta bilderna. På ögonen använde vi flera ögonskuggor från Kat Von D paletten "Metal Matte", och på läpparna var ett liquid lipstick från Ofra som heter "Emerald City". Hoppas att ni tyckte sminkningen blev lite intressant och happy halloween.

Kram Olivia


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej,


Denna vecka är det ju äntligen halloween och dax för halloween smink. Idag har jag gjort en "space babe"/galaxy sminkning som jag sett ganska mycket på instagram och tumblr, och tyckte verkligen att den var supercool. Många av de bilderna jag hittade hade även tonat ögonskugga på kunderna men jag valde att bara göra stenarna och stjärnorna. Ögonskuggspaletten jag använde var BH Cosmetics "Galaxy Chic" och stenarna har jag köpt på Wish. Detta var verkligen superkul att göra, och imorron ska jag göra nästa look...stay tuned.

Ha en superbra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,


Idag kommer en liten ny look jag gjorde ikväll, och mitt stativ till kameran har gått sönder så ni får ha överseende med mobilkamera kvalitén. Jag fick idéen från lite olika looks jag sett på instagram och jag har tidigare gjort ungefär med samma, fast med glitter då ist. Jag har massa stenar jag köpt ifrån Spanien som egentligen är till naglarna, och de finns i massa olika storlekar och färger, och de satte jag fast med hjälp av ögnofranslim. Jag hade tänkt ha denna sminkningen på halloween när jag ska ut eftersom jag inte vill vara utklädd, men ändå göra något annorlunda.

Ha en bra dag!

Kram Olivia

---------------------------------

BAS:

- L'Oréal Infallible Foundation "015"

- MAC pro longwear concealer "NC15"

- PS loose powder

- LH Cosmetics Infinity Palette

ÖGON:

- House Of Lashes "Iconic"

- H&M liquid liner

- Morphe Brushes palette "35N"

- Essence brow kit "ash brown"

- LH Cosmetics Infinity Palette

LÄPPAR:

- PS lip liner "brown"

- Essence lipgloss "06"


Likes

Comments

Hejhej,

Jag är helt besatt av min nya tröja från H&M X Zara Larsson. Har haft på mig den flera dagar i rad och den är verkligen så skön och snygg. Jag och Odessa var även på Zaras konsert på Grönan i fredags och det var så himla bra, hon är verkligen helt flawless i verkligheten med. Jag skrek typ 5000 gånger och gjorde nog en och annan människa döv. Det var inte jättekul att stå upp i tre timmar, men i slutändan var det helt värt det.

Länk till jackan: HÄR!!

Ha en bra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments