Idag har dagen verkligen inte varit något vidare. Jag skickade super tidigt till min kompis och frågade om hon ville åka till stan med mig och kolla runt i massa affärer. Egentligen var det tänkt att jag skulle köpa ett Playstation men det var inte på rean (som det stod att det skulle vara) så jag sket i att köpa ett. Istället har jag faktiskt mycket annat planerat nu dom kommande veckorna så det är lika bra att spara pengarna till det.

Dock har jag haft världens huvudvärk heldagen idag och bättre blir det inte. Jag och Anna, min kompis, (hon heter inte Anna men jag skriver det på bloggen eftersom att jag inte vill skriva ut hennes riktiga namn) skulle bara in till stan en snabb sväng, men det slutade med att vi missade den enda bussen hem (som går på förmiddagen) så vi fick vänta på en buss i över tre timmar. Detta eftersom att Anna, min kompis, är en tidsoptimist. Jag får alltid fixa allting med bussar, tider och scheman när vi är ute för hon kan verkligen inte hålla ordning på allt. Det har blivit ganska irriterande och det är därför jag inte brukar umgås så mycket med henne. Det kanske låter skit taskigt, men det är verkligen inte så att jag hatar henne på något sätt. Men nu, det senaste, har jag verkligen börjat irritera mig på hur långsam och rörig hon faktiskt är. Vi är väldigt olika som personer, och jag antar att det är därför som jag känner så här.

Hur som helst blev dagen mycket bättre när jag kom hem. Jag kunde sitta i mitt rum och chilla och bara skriva. Någonting som jag verkligen tycker om att göra är att sitta och skriva när jag känner mig stressad. Jag var väldigt stressad när jag kom hem, för grejen är att när jag är med Anna så måste jag "hålla ordning" på allt åt både henne och mig. Jag blir så jäkla utmattad utav det. Det är seriöst som att ha en unge med sig som man heltiden måste passa, fast på ett annat slags sätt då eftersom att vi är 18. Men hon är som sagt väldigt rörig, långsam, oklar och tidsoptimist. Vi är helt olika på den fronten.

Nu sitter jag hur som helt i mitt rum och bara tar det lugnt. Jag tror att det är bra att jag får göra det. Bara sitta still och inte göra någonting överhuvudtaget. För jag gillar att ha koll på saker, jag gillar att passa tider, jag tycker inte om när jag måste hålla koll på allt åt både mig och min kompis. Jag måste verkligen sitta och varva ner ibland. Dessutom är det galet mycket som jag ska hinna med att göra de kommande tre veckorna. Jag ska åka i väg på en massa saker med familj och min bästa kompis och det ska bli så himla roligt!! Sen har jag mycket i skolan, det gäller ju att ligga på top när man går samhäll, för att halka efter är fan livsfarligt. Har fyra eller fem inlämningar, ett prov, muntliga redovisningar och läxförhör. Men det är bara att bita i det sura äpplet, ställa sig framför klassen, skicka in inlämningarna, plugga till proven och läxorna och se glad ut. Jag vet ju att jag klarar av det, men det är fan jobbigt.

Nu ska jag och mamma kolla på en film och bara ta det lugnt. Vi ska ta någon kvällsmat också. Får se om det blir något mer inlägg idag, jag har ju en förmåga att komma på massa bra som jag vill skriva om när jag ska gå och lägga mig.

Bye bye!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så jäkla svårt att komma igång med att träna - eller är det bara jag?

Jag kommer ibland in i sånna där flow, då allting går fin fint och jag tränar på som bara den. Men sen, efter några veckor, knappt en månad, så känner jag bara att "näee varför gör jag ens det här? Jag är fan snygg som jag är!". Jag tränar inte för att bli "snyggare" på något sätt. Jag har redan insett att det inte går att rädda mitt utseende. Men jag vill gärna komma igång och träna och få motionen. Man får ju en sån jäkla bra känsla efter ett träningspass! Liksom, I MADE IT-känslan.

Men idag lyckades jag faktiskt och TRÄNADE. Efter typ flera månader. Sommaren har varit extremt slapp, jag har knappt tränat en enda gång. Vilket egentligen inte är så likt mig. För innan sommaren från typ Januari till Maj, hade jag världens längsta tränings flow någonsin. Som jag skrev förut så har jag svårt att fortsätta träna under en längre period, men jag lyckades faktiskt med detta under vintern/våren. Men sen kom sommaren och jag insåg att jag inte ville spendera hela sommaren med att träna, så jag tog en veckas paus, som blev en månad, som blev hela sommaren. 

Don't take me wrong. Jag är verkligen inte den personen som tycker om att träna haha. Jag skulle hellre vilja köpa en påse godis eller chips och sitta framför tv:n och spela GTA. MEN, jag mår så jäkla mycket bättre ifall jag går ut och går en längre promenix, eller springer en runda. Jag mår tipp topp då. Hela kroppen mår bättre, mitt psyke blir bättre, jag har lättare att koncentrera mig i skolan, kroppen känns starkare och jag har mer energi och känner mig inte lika trött. Dessutom har jag lättare att sova när jag tränat. Annars brukar jag faktiskt ha ganska svårt för att sova, jag kan vara vaken flera flera timmar i sträck utan att faktiskt somna. Det är skit jobbigt och oftast brukar det hela sluta med att jag bara sover kanske två tre timmar om natten. Det händer ganska ofta, speciellt under sommaren. MEN som sagt, när jag tränar, går ut och går eller springer en sväng, så mår jag hur bra som helst. Allting blir så jäkla mycket lättare för mig. 

Dock är det det där med kosten. Fan (förlåt för ordvalet) vad svårt det är att äta rätt. För varje gång jag kommer igång med träningen, brukar jag tänka att "amen nu när jag tränar och bränner lite extra kalorier så kan jag ju äta lite mer" men nej nej nej. Jag tar bara och äter massa onyttigt. Det är så svåååårt. Jag vet inte vad jag ska äta när jag tränar, men det finns ju så sjukt mycket egentligen. Det är bara det att man måste hitta dem där guldkornen i höstacken. För mat som är nyttigt, faller mig oftast inte i smaken. Jag tycker inte om sallad men äter det ändå, för jaa, jag vill äta nyttigt, osv. 

Det här blev ett ganska långt inlägg som till största delen handlade om träning. Not my attention, men så blir det ibland när man bara börjar att skriva. Hoppas att någon kanske kan få nytta utav inlägget iallafall, eller känna att dom inte är ensamma om att känna samma sak. 

Likes

Comments

Idag var jag i skolan under heladagen som vanligt. Vi har väldigt lång dag idag och går från 08.15 till 16.00. Dessutom var skolmaten inte på top, som den vanligtvis brukar vara, så det var en besvikelse.

Jag orkar inte skriva ett super långt inlägg just nu. Jag är extremt trött och känner bara för att gå och lägga mig. Det är helt galet varmt ute och det har det varit sen skolan började. Idag, och alla andra dagar i skolan, har det varit 25-26 grader ute. Men man känner inte för att ha på sig "sommar-kläder" för att 1, ingen annan på skolan har på sig något som indikerar "sommar-klädsel" och 2, för att det känns konstigt att gå i sommar kläder när det är suppose to be höst. Jag tycker inte illa om värmen, vi kan gärna hoppa över snön och kylan här i Sverige, men det är FÖR varmt och kvavt. Det är kvavt som satan i gatan.

Det här får bli en liten dagens inlägg. Jag orkar inte skriva så mycket mer, men kände bara för att lägga upp något.


Likes

Comments

Den här bilden betyder på något sätt väldigt mycket för mig. Alla bilder som jag kommer att ha med i den här bild-bomben betyder mycket, men den här är speciell. Som sagt är det inte jag som tagit bilden, cred till fotografen.

Bilden påminner mig om då jag och min bästa kompis brukar åka till Liseberg. Vi brukar åka nästan allting, springer runt och är helt galna. Det är super roligt men gud, va trött i benen man blir. Dock är det så mycket värt allt spring och väntande. Jag älskar Liseberg.

Här, som du kan se, är det tre stycken "inspö-bilder". Jag är egentligen inte mycket för det här med inspo bilder. Jag tycker att det finns så himla många töntiga citat och grejer (kanske är dessa tre töntiga för någon) men för mig betyder dem nåt. Bilderna är ju jäkligt snygga bara som dom är, men dom betyder ganska mycket för mig. Jag har alltid haft svårt att tro på mig själv, något som jag nu under den senaste tiden byggt upp något otroligt mycket. Jag har mer självkänsla och jag tror på det som jag gör. Allting händer för en anledning.

​Den här bilden får mig att tänka på USA. Vet inte om det bara är jag. Någonting som jag önskar att jag kunde göra är att bo i USA. Jag har aldrig varit i USA, otroligt nog, men det verkar vara så himla häftigt där. 

Likes

Comments

Mitt allra första inlägg och jag har ingen aning om vad jag ska skriva, är inte det typiskt? Jag går på standard inläggen och berättar lite meningslös skit om mig själv, enjoy. (För det första måste jag bara säga, att namnet på min blogg inte har någonting med mitt riktiga namn att göra.) 

Jag heter Cicci och jag är 17 år ung och går för tillfället mitt andra år på gymnasiet. Jag går samhällslinjen och har världens bästa klass, helt ärligt, jag skulle inte vilja gå i någon annan klass faktiskt. Skolan går förhållandevis bra. Det är så sjukt mycket att göra bara, och jag känner att "gahh!!" hur ska jag hinna med allt!? Men jag är en sån person som tänker "äsch, det här löser jag" och så gör jag det. Jag har ett väldigt driv och när jag väl bestämt mig för att göra något så ger jag inte upp. Dock har jag ett jävligt dåligt tålamod för saker som gång på gång blir fel och går emot mig. Ett bra exempel på detta är matten. Jag är inget geni i skolan, men jag gör mitt bästa, pluggar till proven, lämnar in inlämningarna i tid och skriver så mycket som jag kan på läxförhören. Det är förmodligen pågrund utav min envishet som jag har klarat mig så bra i skolan som jag faktiskt har gjort. 

Jag tycker om att resa och upptäcka nya platser, men jaa jag vet, vem gillar inte det? Right. Jag gillar också att måla och att skriva. Jag har skrivit dagbok sen jag var typ åtta år eller något sånt. Jag har faktiskt kvar dagböcker ifrån då jag inte kunde stava, vilket lika gärna skulle kunna vara ifrån nu, men nope. Jag har faktiskt skrivit datum och årtal i alla dagböcker haha. Jag är ett stort fan utav Youtube. Jag ÄLSKAR att kolla på andras videor på och utav 90% av min fritid sitter jag vid Youtube. Mina favoriter på Youtube är typ alla dom här BuzzFeed kanalerna och FailArmy ofc. Jag gillar också att ta bilder, jag tar bilder heltiden. Jag har en Canon eos 600d systemkamera, för er som undrar. Något som jag dock vill göra är att köpa ett nytt objektiv bara, för att jag vill kunna ta bättre bilder och sen skulle jag vilja skaffa något bättre redigerings program till datorn, men jag har ingen aning om vilket/vilka program som är bra. Jag tycker också om att sjunga. Jag vet dock inte om jag är så särskilt bra på det, men än så länge är det ingen (vågad) människa som har sagt åt mig att hålla käften, så jag antar att jag sjunger okej.

Ja, det var lite om mig. Kanske redigerar inlägget om jag kommer på något mer efter hand. Annars var väl det det mesta. Jag kan faktiskt inte komma på så jätte mycket mer om jag ska vara helt ärlig... och ärlighet varar längst. 


Adios amigos! 

Likes

Comments