Sugarbear hair

Innehåller affiliate-länkar


Sugarbear hair är en av de stora märkena för hårväxt och jag har själv ätit dom länge nu. Mitt hår har fått lida mycket under åren, med blekning och färgning och byte av färg flera gånger per år och det hade tagit sitt på håret. Men sen började jag äta hår, hud och naglar tabletter. Äckliga tabletter som gjorde väldigt lite skillnad. Sedan fick jag tag i dessa och de va sååå mycket godare och hjälpte snabbare.

Det är ingen mirakelkur som gör att håret blir långt på en månad men man ser skillnad inom 2månader skulle jag säga. Jag har hår som växer sååå långsamt och hade också brist på massa vitaminer, så jag började äta vitaminer och de hårvitaminer som behövdes fanns i sugarbearhair och nu är håret tjockt och starkt och MYCKET finare. Och jag äter av dom än idag.

Jag märkte att mitt hår först blev längre och slutade gå av. Sedan efter kanske 6månader så blev det tjockare och fylligare. Så nu om jag klipper håret så ser det inte kort och tunt ut, utan fylligt och tjockt. Jag rekommenderar verkligen dessa! MEN Jag handlade av den officiella sidan när jag märkte att lyko började sälja dom. Köpte hem från lyko och märkte att det va skillnad på färg och konsistens. Så lämnade tillbaka de från Lyko och handlar fortfarande från sugarbearhair.com


Har du prövat något för att håret ska växa? Tyckte du det funka?


Slitet/Gick av

Längre/starkare

Långt/Tjockt/Hälsosamt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229