11:10, PM

Hej underbaraste <33

Ville bara få klart att jag kommer börja blogga bättre när jag är inne på datorn och allting har lugnat ner sig lite.

Är så så glad idag, mycket som hänt. Träffat nya människor och har gått i min skola i en vecka nu. Jag älskar känslan av att man inte vet vad som kommer hända. Kom hem för ett tag sedan och ska lägga mig tidigt idag. Ville bara berätta kort om min dag. Kram! See you ♡

Likes

Comments

Hej vänner. Vet ni vad jag tycker känns konstigt? Att jag inte vet vart det här kommer ta vägen. Kanske det här inlägget kommer bli det enda som kommer upp och blir aldrig visat, eller så är det här början på något stort.

Mitt namn är Hanna och det här är andra gången jag äger en blogg. Jag fyller femton inom ett halvår och bor i göteborgsområdet.

Som start tänkte jag berätta lite om mig själv och vad som händer i mitt liv just nu.

Jag är halvsvensk, kan ni gissa vart den andra halvan av mig tillhör? Estland, det hade inte direkt varit din första gissning?

Jag går just nu i åttonde klass och bytte skola för en vecka sedan.

Jag mår ganska bra för övrigt, börjar må bättre, kan gå mer in på det någon annan gång.

Jag bor hemma med min mamma, hennes kille och mina två systrar som båda är yngre än mig.

Jag har ingen speciell talang utan tror mer på att jag behöver jobba hårt för att komma någonstanns, när det gäller mig i allafall. Men annars går jag i dans på twisted feet i mölndal.

jag har inte mycket mer att tillägga just nu. Jag hoppas att du fick en litet blick om vem jag är. Om du vill ge mig en chans och vill stanna här, är du mer än välkommen. See you ♡

Likes

Comments