​xxx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallåååja. Måndag igen.

Likes

Comments

Här är vår vlogg nummer 1 från Paris. Bjuder på lite outfits och tips på nice ställen att besöka. Säg gärna vad ni tyckte om videon och glöm inte att gilla och prenumerera på vår kanal <3. Puss och kram

Likes

Comments

Men HEEJ! Hemma från Paris då, vi hade verkligen fullspäckade både dagar och nätter så när jag kom hem iförrgår var jag helt död. Vi filmade iallafall mycket så det kommer lite videos här i dagarna.

Parisresan bjöd på en tripp till Trocadero där vi fotade och tittade på Eiffel tornet, shopping på bland annat galeries lafayette, lunch på Kong, middag med drinkar på Miss Ko och en snabbis i Marais. Vi var även ute två kvällar, hängde lite med min kompis Hannes som pluggar i Paris dessutom. Väldigt trevlig resa med andra ord. Nästa gång ska jag dock försöka att inte ha så fullspäckat schema utan chilla lite mer, det är ju skönt när man hunnit turista tidigare gånger.

Likes

Comments

I och med årsskiftet har jag funderat lite kring nyårslöften och saker jag vill förändra och förbättra till kommande år. Min största insikt har handlat om mina ambitioner vad gäller killar. Jag har insett att det finns ett väldigt stort glapp vad gäller nivån på de människor jag väljer som vänner och de människor jag väljer att dejta, vilket är väldigt konstigt! Jag menar, jag är en person med vissa intressen och ambitioner. Till exempel är att vara påläst något som jag värderar högt och det är en anledning till att jag pluggar - för att jag vill lära mig saker! Mina vänner är ofta personer med liknande värderingar, intressen och ambitioner, personer att växa tillsammans med som inspirerar och hjälper en att utvecklas på olika sätt. Det är så jag tycker att en hälsosam relation ska fungera, ens vänner ska göra en bättre än man redan är.

Och där brister det! Vad gäller killar alltså, där har jag helt plötsligt inte samma krav på relationen. Och i min erfarenhet tror jag att det är många tjejers problem. Det räcker med om han charmar en och ger en uppmärksamhet, utöver det kan han vara vilket stolpskott som helst. Haha, skämt åsido men förstår nu hur jag tänker?

Jag har reflekterat lite över de killar som jag spenderat tid och tanke på och jag har helt klart en typ. En typ som jag nu ifrågasätter. Det är inte hett att do douche for a living och det är lite vad min typ har varit fram tills nu, dessvärre. Ett av mina nyårslöften 2018 blir att ställa högre krav på vilka killar jag har att göra med. Jag kommer inte bortse från idioti som jag vanligtvis har en tendens att stå ut med, kanske satsa på högre åldrar och på personer med intressen och ambitioner mer lika mina! Även om det bara är en liten fling.

Tänk ett steg längre på vem och vad ni investerar dyrbar tid och tankekraft på!

Ta hand om er, puss och kram <3

Likes

Comments

Idag har varit en ganska tråkig, trött och grå måndag. Har verkligen inte gjort något speciellt förutom att vara i skolan och handla mat typ. Men ska inte ljuga, lite skönt är det också. Ska snart laga middag, duscha och eventuellt läsa lite. Pusspusspuss.

Likes

Comments

Glitter-meshtröja - Brandy Melville Topp - H&M (75 kr på rean!!) Kjol - Zara Hoodie - H&M

Lundlivet... Det dödar en. Nu har vi varit ute både torsdag och igår lördag. Veckan som ligger framför mig ska ägnas åt att sova, plugga så mycket som möjligt och försöka träna innan det bär av nu på torsdag. Vill verkligen inte känna mig stressad för skolan eller så i Paris utan bara ha kul. Wiiie.

Likes

Comments

Har fyndat lite på mellandagsrean. Behövde ett par lite galnare lowkey klackar för att göra tråkiga outfits en aning roligare. Ska bli kul att matcha dessa jäklar. :-)

Likes

Comments