Vad är det bästa som man kan unna sig på en lördag? ( självklart, kidsen kommer först! Alltid), men egen tid är superviktig.

Jodå....gjorde fransar.....himla nöjd....sen shoppingrunda till Kicks....köpte 9 st nagellack ( 5 av de i blå/grå färg med nästan likadana nyanser ), dagkräm, lipgloss och mascara till nedre fransarna från Clinique....:sen åkte hem... Läste de nyaste heminrednings magasinet med en jättekopp te och målade om naglarna till blågrå....

Chilla . Chilla och snart sova. Det var en bra dag och längtar redan till imorgon.

Natti natt

Likes

Comments

Årets första dag med mycket: tänk om, äntligen, hoppas, hoppas...kanske...

Det verkar så att en familj vill hyra vår våning på Regementet. OCH den familj just nu bor ca 50 meter från oss i Centrum i en hyres lägenhet ( hel våning) på 192 kvm....som vi vill gärna ha...istället för vår hyresvåning ( ex Mathias Svenssons lgh). Tänk om allt skulle bli som vi vill....

Att BRF styrelse godkänner att vi kan hyra ut vår lgh....att den tänkta familjens hyresvärd tycker att det blir bra lösning att vi tar över 1:a handskontraktet på deras våning....och vi lämnar Mathias Svenssons tidigare lägenhet som alla brukar nämna när de får veta vår adress.....hoppas hoppas hoppas.....förhoppningsvis har vi ett svar på måndag!

Första dagen i 2015 med så mycket förhoppningar. Så himla spännande.


  • Home
  • 66 Readers

Likes

Comments

Strumpor som gör mig glada varje morgon. Har köpt några till idag. Det bästa med dem är att jag hittar dessa par fort efter tvätten.​

Likes

Comments

Dagens shoppingrunda slutade i Akademiebokhandeln. Lite chic litteratur och lite spänning. Längtar till de kommande kvällarna/småtimmarna som jag kan äga själv...bara att krypa upp i soffan, gosa in mig i en skön och mjuk filt, en kopp te och försvinna i olika världar.

Likes

Comments

Äntligen snö. Älskar känslan att gå runt i stan när snön knarrar under fötterna. "påpälsad" gick turen till Alfa Beauty....Sheila var försenad, så jag hann in på Kicks och shoppat base coat & top coat för nagelfixandet på eftermiddag.

Sheilas behandling gör under och jag känner mig som en ompysslad prinsessa.

En del tid gick åt naglarna på eftermiddag. Kanske inte så proffsig, men ändå nöjd. Gamla trotjänaren, Chanel ( nr.505) är lika fin även med glitter och lull lull på.

Likes

Comments

Över 10600 visningar på Hemnet, alltid folk på visningen....och ändå ingen som vill köpa vår lägenheten.

Mäklaren berättar efter visningarna att det finns minst två stycken spekulant...som ska bara....sen får vi besked: den ena är ensam och tycker att det blir för stort att bo själv i en femma.....​den andra par vill ha fönsterbänkar....och den tredje vill ha terass ( hallååå, varför tittar du på en lägenhet på 5:e våningen isåfall?)...den fjärde har inga pengar....

Hoppas att det finns någon som känner sig redo för vår fina fina våning!

  • Home
  • 154 Readers

Likes

Comments

Annandags jul...känner mig ganska uttråkad. Jag inbillar mig alltid att vi ska vara den perfekta och idylliska familj som gör allt tillsammans. Nja, det blir sällan så. Vad är det som jag gör/ inte gör som avviker från den"traditionella" familjebilden då?

familjejul med pynta granen - check

tomtebesök- check

julbord ( en massa goda mat, dock ej traditionella julbord), alla är nöjda, glada och mätta - check

För många presenter, önskelistorna ska uppfyllas - check

donerat pengar till röda korset - check

biobesök - check

telefon till mamma/pappa & syskon i Ungern - check

Julmys med mannen - check

mellandagsrea - nej

shopping via internet - check, check, check

FB, hålla mig uppdaterad - check, gilla, gilla, gilla, dela....

äta ute med familjen - check

beställa tid till lösögonfransar - check

beställa tid till skönhetsbehandling - check

too much sweets and candy - check, check

chilla på soffan med familjen - check

Vad saknar jag då? Jooo, lösnaglar, vill ha, precis just nu. Och helst trolla bort 10 kilo, ångest över allt skit som jag åt....sneglar på träningsväskan...dags att ta några PT timmar igen.

dags för charadspel med dottern ( med hjälp av App...självklart)

Likes

Comments