Hej allihopa! Det var längesen. Jag har haft jättemycket läxor och massor annat att göra, men nu är jag back on track. Idag har varit en bra dag i skolan. Men ändå helt vanlig. Ikväll så ska jag på tonårsgruppen! Myyyyys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Tjenixen... Idag så är det måndag! Inte den bästa dagen men ändå. Idag så hade vi prov på alla afrikas länder. Det gick superbra! Nu ikväll så ska jag till kyrkan och va i en grupp som heter tonårsgruppen. Supermysigt. Hoppas ni har haft en jättebra dag!!!

Likes

Comments


Hej! Det var längesen. två hela dagar. Í fredags hade jag inte tid och igår så orkade jag inte. Idag så är det en ganska vanlig dag. Jag ska städa... Men en grej som är rolig är att jag ska vara hjälpledare på scouterna idag. Min mamma är ledare. Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments


Hej! Idag är det torsdag.. Imorgon är det fredag! Yeeeeeej! Idag har jag dansat sista lektionen. Bästa jag vet.... Förutom skidor och gymnastik...... Nu ska jag bara plugga osv.

Likes

Comments


Hej! Detta blir ett kort inlägg. Om en stund ska jag på gymnastik. Nu sitter jag och äter banankakor. Ta två ägg och en banan, mixa och stek! Jättegott! Ha de bra

Likes

Comments


Hej på er! Idag är det tisdag. Min mormor och morfar är här idag. Det göra att detta är den bästa dagen på veckan. Imorse hade vi klädsim i skolan. Kallt men kul! Idag hade jag även min första gitarrlektion. Mysigt!

Likes

Comments


Hej! Idag så är det måndag... Inte så jippi men en ny vecka är ändå på gång. Idag så har vi inte gjort så mycket i skolan. Mest vanliga lektioner och så. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments


Hej! Igår så gjorde jag typ ingenting. Det var därför det inte kom något inlägg. Det fanns helt enkelt inte något att skriva om. I fredags så var jag i stan med mina kompisar. Det var superduper mysigt! Vi fikade och shoppade. Sedan var det bara myyyys med familjen. Idag så försöker jag bara göra läxor, träna och städa. Tråkig dag. Men hoppas ni har det bättre.

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en ganska lång dag i skolan. Men väldigt vanlig. Imorgon så ska jag och mina vänner in till stan och shoppa lite... Kul. Så det kommer inget inlägg imorgon. Byee

Likes

Comments


Hej på er! Idag i skolan hade vi musiktemadag. ´Vi gjorde egna danser osv. Riktigt kul! Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga.... Ha det super!

Likes

Comments