Känns som att mitt liv består ungefär av samma sak varje dag :) Plugg, men nu är äntligen hemtentan klar och jag har kommit en bra bit på mitt fördjupningsarbete. Där har jag bara någon rubrik kvar att fylla och jag har skickat in till min lärare idag för lite handledning, håller tummarna för att det fortfarande ser så pass bra ut att jag inte behöver göra några stora förändringar, sånt tar tid och det har jag inte tid med.

Sen har jag en teroilektion att förbereda tillsammans med två andra klasskompisar. Som vi ska ha v.22 så där brinner det ju inte i knutarna men det är ändå dags att sätta igång med kalaset. 


FJUH

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är inne på min 3e vecka utan onyttigheter och det går faktiskt bra. Har min vägning på söndagar så igår när jag varit fri från onyttigheter och lagt in promenader och gym i mitt veckoschema så visade vågen på -2.1 kg. Jag är så offantligt stolt över mig själv och när man ser resultatet på vågen så går det så mycket lättare att avstå frå det som är svårast, sockret och chipsen.

Jag ser ingen skillnad på kroppen än, men jag känner skillnaden i kroppen. Det enda lilla återfall jag hade var att jag nöp ett chips i samma storlek som min tumnagel i helgen. Det var faktiskt det enda och ingen läsk eller något sådant på över 2 veckor nu.

Nu har jag fått in promenader som en rutin och sålänge vädret tillåter och är fint så går jag gärna ute i naturen, idag fick det bli på löpbandet inne på gymmet och jag passade på att styrketräna lite också, men det är alltid härligare att gå ute!

Likes

Comments

Om 2 månader så går äntligen flyttlasset til våran nya fina nybyggda lägenhet. Förhoppningsvis kan jag ta bättre bilder till bloggen där, för i den här jäkla kvarten så är det så mörkt. Även om solen strålar utanför fönstret så är det mörkt inne, det är så himla tråkigt att bo i en mörk lägenhet, men som sagt om 2 korta månader är det slut med det.

Ska också bli himla skönt att flytta ifrån områder, flytta til ett nytt område som ligger precis bredvid mälaren. Tror vi får ungefär 150 meter ner till stranden, hur nice är inte det på en skala?

Bilden är tagen från SHH's hemsida, de som bygger lägenheterna, men sådär kommer det se ut hos oss, dock en annan ytterdörr men terrassen blir våran framsida kan man säga.

Likes

Comments

Trodde aldrig jag skulle kunna skriva de orden som jag skrev i min rubrik. Men idag är det 6 hela dagar som jag inte har ätit något onyttigt, jag väger allt jag äter och registrerar i en app som jag har kopplat ihop med min träningsapp. Så med hjälp av den ska jag gå ner 0.5 kg i veckan UTAN träning, men jag rör ju på mig ändå. Dumt vore det annars.
Men det känns så jäkla bra alltså, men suget efter något onyttigt är enormt. Längtar tills jag kan ta en Cola bara utan att falla tillbaka i gamla spår, just nu kan jag inte det! Men jag är på god väg måste jag ändå säga.

Jag satt och försökte komma på något skoj jag gjort den senaste tiden men jag har för sjutton ingen fritid längre, det är bara skolan som gäller och det kommer få vara så tills mitt fördjupningsarbete är klart och till terminen är slut. Har fått schema för sommarjobb i sommar också, det känns också så himla bra!

Likes

Comments

Har alldeles precis kommit in från en lite kortare promenad idag, men det är skönt att komma ut och röra på sig det måste jag säga. Det värsta var ju att endomondo avbröt promenaden någonstans mitt i så vet inte exakt hur lång runda det blev, kanske ska ta för vana att kolla till appen med jämna mellanrum så en kan starta om utan att förlora så mycket tid. 

Sen kör jag Actics 30 dagars utmaning också, de hade några alternativ att välja mellan. Bland annat armhävningar, burpees och plankan. Jag hoppade på plankan så hoppas jag klarar den :) Det borde jag kunna göra tycker jag och till en början är det runt 20 sekunder om dagen för att gå över till ett par minuter ju längre tävlingen går. 

Nu känner jag mig full av motivation och har siktet inställt på att gå ner allt det onödiga som jag dumt nog har tillåtit mig att gå upp.

Likes

Comments

Det är ingen mindre än köksvågen. Har tagit tag i min viktnedgång nu och har börjat väga det jag äter samt skriver i exakt allt som slinker ner genom matstrupen.
Har blivit seriösare med träningen nu också och mycket är ju min klasskompis Rosies förtjänst eftersom hon fått med mig på att springa lopp i sommar. colour obstacle run i Västerås, det ska bli himla roligt.
Men nu ska jag ge mig iväg på en runda i fagerskogen.

Likes

Comments

Då ska jag minsann umgås med den här donnan, trevligt utav bara sjutton ska vi ha också!

Likes

Comments

Googlade runt efter lite recept idag på eftermiddagen och hittade några som jag skrev ut. Bland annat på hemmagjord kebab och såklart kunde jag inte vänta med att prova så jag lagade det ikväll och gudars skymning så himla gott det var. Så mycket godare än pizzeria-kebab.

Strimlad lövbiff som marinerats i olia, sambal, spiskummin och vitlökskrydda och sen stekt vitkål marinerat i olja, vitvinsvinäger och salt. Så himla gott!


Likes

Comments

För ungefär två veckor sedan så höll jag teorilektion för våra elever på skolan tillsammans med två klasskompisar. Under lektionen så blev vi filmade, videon skulle vi sen titta på och göra uppgifter till. Något som slog mig är hur mitt ansikte ser ut under lektionen, jag lade märke till något som jag aldrig har tänkt på förut och det gjorde mig en smula förundrad.

Jag har ett extremt resting bitch-face. Stackars de elever som inte kört med mig ännu, de måste ha trott att jag är subban personifierad. Tur att de andra som har kört med mig vet om att jag inte alls är subbig, snarare ganska kul. Har iallafall alltid kul med eleverna och ser till att få en lättsam stämning i bilen medan vi kör.

Jag tror det är viktigt, lättsamstämning men att man ändå får med det viktiga och allvarliga. Att köra bil är ingen lek direkt, många tänker nog inte vilka enorma krafter de har i sina händer och tappa kontrollen på en bil, nejtack. Jag avstår gärna.

Likes

Comments