Hej!
Nu är jag igång igen eller jag ska iallafall försöka att uppdatera här mycket mer✌🏼
Som ni kanske vet har det hänt rätt så mycket på det sistone och jag mådde/ mår inte så bra!
Jag tog för mycket ansvar för en person som behövde hjälp av en läkare (hen låg på sjukhuset) men istället försökte jag hjälpa hela tiden. Jag var vaken dag och natt ifall det skulle hända nånting, jag åkte dit så ofta jag bara kunde och hade mobilen 24/7 i handen. Jag tog helt enkelt inte hand om mig själv och nu har jag fått allt tillbaka från min kropp.
Panikångest.
Skakar på hela kroppen, kallsvettig och illamående. Efter det blir jag så trött att jag däcker på en gång.
Alla säger att jag måste sluta ta så mycket ansvar och tar hand om mig själv men hur ska jag göra det när personen betyder mest av allt? Jag vill ju bara hjälpa till och finnas där och göra allt så att han mår bättre. Det gör så ont att se när en person mår dålig och man kan inte göra nånting, bara att finnas... man vill göra så mycket mer😩
Men som alla säger: ”först måste du må bra innan du kan hjälpa andra”
Kanske stämmer det, kanske måste jag vila upp mig och verkligen försöker att göra saker som jag tycker om som t.ex skriva blogg eller göra youtube!
Youtube gör att jag glömmer bort allt för en liten stund och verkligen mår bra!

Men förre jag sluta skriva vill jag säga en sak, TACK!
Tack Mamma och pappa att ni alltid finns! Tack till mina vänner och även ett stort tack till min bästavän att jag kan ringa dig dag och natt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina läsare,

då ni vet rätt mycket om mig vill jag ej att ni börja bli orolig för det inte kommer nån video upp eller jag inte skriva blogginlägg osv. Det har hänt en sak i familjen som är väldigt svårt för mig. Vill inte prata om det för det är en sak som ska stanna i familjen. Iallafall kommer ingen video upp tills jag mår bra igen och känner mig beredd att sätta mig framför kameran och vara den Cheyenne som vi alla känner. Jag vill även säga att jag inte komma vara aktiv på mina social medias (instagram, snapchat, youtube, nouw ) så om det är verkligen super viktigt nå ni mig på sms eller bara ringer. Svara nästan alltid om man ringer. Hoppas ni förstår mig och då hörs vi om några veckor igen <3

puss och tar hand om era nära och kära och såklart om er själva med!

Likes

Comments

God middag

Jag vaknade runt 12 idag och var mycket förbannad. runt 10 tiden ringde nämligen ett nummer mig som ringer sedan igår varje timme, har blockat numret men dom ringer igen och bara dom 2 sista siffror har ändrats. Så jag ringde till Telia och får ett nytt nummer. Mitt nya nummer kommer få människor ja litar på för det är så drygt när någon busringer hela tiden. Har helt enkelt inget ork till det.

Trots en dålig start har min dag varit bra, jag läste några inlägg från en annan blogg och har börjat tänka lite varför vissa människor får allt vad dom vill ha. Bra betyg, lyckas att ha hur många läsare som helst efter en vecka osv. Visst jag kan säga att jag är lite svartsjuk för jag får kämpa för mina betyg och kämpa för att ens någon läser min blogg/ kollar min youtube. Som ni kanske märker har mitt självförtroende gått ner igen, har kämpat så länge att jag inte kolla vad andra gör men just nu måste jag jämföra mig med allt och alla och det är inte bra. Men det finns några anledningar varför det har gått ner. Har varit lite bråk i skolan som egentligen inte var ett bråk men om man inte kan fråga mig själv vad som är med mig och istället gå till andra personer bland annat till rektorn då blir det förr eller senare ett bråk. Har förlorat mina 2 bästa vänner men jag tänker om de verkligen hade varit mina bästa vänner hade de inte brytt sig/ pratat med mig om det.

MEN nu vill jag inte klaga nu vill jag njuta av livet! Det är den 4 januari 2018 och jag kan säga att jag längtar tills nästa år för då fyller jag 18. 2018 har precis börjat och jag planera redan 2019 haha. William och jag vill nämligen resa 2019, vi vet dock inte vart men jag börja redan spara. Men nu ska vi inte prata om 2019 nu pratar vi om 2018.

Jag har inga stora förväntningar med 2018. Jag vill börja jobba mer och bli bättre i skolan. Jag har inga nyårslöfte för jag kan ändå inte hålla dom så jag låta det bli. Har ni några nyårslöfte??

Resten av dan kommer jag inte göra mycket, det blir nog youtube and chill haha.Likes

Comments

God Jul!

Jag hoppas ni hade en trevlig julafton med massa av kärlek idag! Min dag började med att jag vaknade rätt så sent och började kolla Netflix. William och jag har börjat kolla elementary för ungefär ett år sedan och nu har äntligen säsong 5 kommit ut! Vi blev so glada och jag har blivit så fruktansvärt osocial sedan dess. Medan jag kollade elementary åt jag choklad.

Lite senare runt 4 tiden ringde vi farmor via skype och önskade henne en riktigt god jul, dock den första julen utan farfar... Men hela familjen (förutom vi och farbror med sin fru + döttrar) firade jul med farmor. Efter vi har pratat en liten stund la vi på och jag gick upp i mitt rum och började fixa mig. Precis när jag var klart skrek pappa att tomten har kommit och trodde det var ett skämt för vi brukar göra att vi barn inte se tomten men helt plötsligt så satt tomten i vår vardagsrum. Var såklart lite chockad och inte ens beredd på det. Han delade ut klapparna och lillebrorsan och lillasystern blev så otroligt glada och jag såklart med! Men även mamma och pappa blev glada för de fick också presenter!

Nu vill ni nog veta vad jag fick, då jag gör youtube fick jag en stativ till min kamera men dock en liten stativ så att jag kan bära den med mig. Ett kortlek och papper och pennor. Från mamma och pappa fick jag typ ett presentkort med pengar på så jag kan själv välja om jag ska ha dem till bion eller godis. Resten var pengar och godis! Förstår liksom att det är svårt för släkten i Tyskland att veta vad jag vill ha så dom skickade hit pengar så jag kan köpa egna saker. Fick även en present av William och det va att han betalade en del av mina Johnny Bulls som jag ville ha så länge och nu äntligen kunde jag köpa dem!

Efter vi var klara och tomten har stuckit så åt vi Rolader med spätzle, det är kött och man lägger ägg på köttet och rulla ihop och spätzle det är pasta isch. Lite senare idag klockan 23:00 ska mamma och jag till kyrkan, som varje år. Blev en vana faktiskt att mamma och jag ska dit varje jul, för då har vi tid att prata ensam om mamma dotter saker och den tiden uppskattar jag så mycket!

Imorgon kommer William till mig och det kommer bli super mysigt!

Jag hoppas att ni hade en mysigt jul och att ni gav mycket kärlek till varandra <3

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Cheyenne Oestreich, är 16 år gammal och bor i Småland! Jag är tysk och flyttade till Sverige sommaren 2015. På min blogg kommer jag uppdatera er hur mitt liv är, om det finns en ny video på youtube eller bara nånting ni borde veta. Jag skrev precis "video på youtube", japp jag är youtuber. Jag heter på youtube exakt likadant som här! Men nu tänkte jag berättar lite mer om mig själv:

Jag föddes den 26 Maj 2001 i Tyskland och flyttade sommaren 2015 till Sverige. Jag gör ingen idrott på min fritid dock har jag testat allt mögligt från att spela fotboll tills hoppa stutsmatta och dansa. Jag går första året på gymnasiet, linje vård omsorg och tycker verkligen om det. När jag har slutat gymnasiet vill jag jobba med gamla människor. Jag har en pojkvän som heter William, så om jag skriver om en William i mina inlägg då vet ni att jag menar han! <3

Nu tänker de flesta sig att de redan vet vem jag är och jaaa jag hade en gamal blogg innan men tog bort den för jag ville börja om (bland annat var jag ej aktiv längre) så det känns faktiskt skönt med ett nystart!

Likes

Comments