VAD JOBBAR JAG MED?

Hejsan hejsan! Efter att ha fått x antal frågor om vad det riktigt är jag har börjat jobba med (man ba... konstigt att du får frågor när du skriver att du ska berätta men sen inte gör det :-) !! ) så tänkte jag iallafall ägna dagens inlägg till att berätta vad det är jag jobbar med, och hur det känns att ha bytt ut frisörbranschen mot det jag nu jobbar med. En liten update på jobbfronten helt enkelt!

Så, vad jobbar jag med nu då?

Jag har börjat jobba på dagis!! Kanske inte så svårt att gissa eftersom det är rätt så vanligt att ungdomar någon gång i livet jobbar på dagis, känns det som. Men, jag är iallafall gruppassistent på ett dagis i Vasa. Det har ju gått cirka 3 månader sen jag började och so far so good! Det är verkligen en utmaning och vissa dagar är tyngre än andra men överlag känns det riktigt bra. De flesta tror ju att man bara dricker kaffe och spelar memory när man jobbar på dagis men det är ju nog så mycket mer än det, man får nog verkligen testa sina nerver och sitt tålamod dagligen! Men jag har väldigt fina och bra kollegor som förgyller mina dagar, så där finns det inget att klaga på.

Så nu då till den stora frågan: hur känns det att ha gått från att slinga och locka hår om dagarna till att gå till mulleskogen, rita och läsa sagor istället? Det känns faktiskt riktigt bra och jag har inte ångrat mig en endaste dag. Fastän jag älskade att färga hår och kanske kan sakna det lite ibland så känns det verkligen som att jag gjorde ett bra val, för jag har inte känt mig så ''o-stressad'' som jag känner mig nu på flera år. Frisörbranschen var rolig och kreativ ja, men det höll nog på att ta kol på mig där på slutet. Får lätt panik när jag tänker tillbaka på alla stressiga dagar och pressen man konstant hade på sig, så jag är verkligen så himla glad över att jag kom mig ur det.

Så ja, det känns med andra ord väldigt bra. Jag kanske inte ser mig själv jobba i dagis-branschen resten av livet utan ett år kanske räcker riktigt bra till för mig, men vi får se hur jag känner sen. Det är ju iallafall bra att testa på lite allt möjligt, erfarenheter gör en bara rikare.

Förresten, jag lade upp en video på youtube för någon vecka sen där jag faktiskt berättade vad jag jobbar med, så ni som har sett den fick ju veta det lite tidigare. Jag lägger in den här under ifall någon har missat den!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer