”VAD HAR DU PÅ KINDEN?”

Jag minns när jag i lågstadiet första gången fick frågan ''varför har du alltid en tår på kinden?'' och jag frågade mamma om hon visste vad det var. Vi frågade av någon sjukskötare om dom visste vad det var, men jag har aldrig riktigt fått något ordentligt svar. Men, det är väl nog något slags födelsemärke, bara att skillnaden är att mitt är vitt och inte brunt som dom flesta födelsemärken är. Så enda sen jag var liten har jag haft min lilla tår på kinden, och det är faktiskt rätt så ofta folk frågar om den eftersom det kanske inte är så vanligt med vita födelsemärken, om det nu är det som det är. Här ovan ser ni några gamla bilder där det syns rätt så bra!

Som ni ser beror det lite på hur ljuset faller hur bra det syns, men på sommaren när jag har lite mer färg i ansiktet syns det bättre eftersom fläcken inte blir brun utan är samma färg året om. Det har varit många som har undrat genom åren om jag stör mig på den och om jag har funderat på att ta bort det, men det skulle jag nog aldrig göra. Den har blivit en del av mig och jag tycker att det skulle se så hiiimla konstigt ut om jag mitt i allt inte hade min lilla prick på kinden? Den ska liksom bara va där. Så, med andra ord stör jag mig verkligen inte på den utan jag tycker mer att det gör hela mitt utseende lite mer intressant på något sätt.

Jag har alltid tyckt att alla som har tydliga födelsemärken i ansiktet ser så himla coola ut, det blir ju verkligen så personligt på något sätt eftersom kanske ingen annan i hela världen har ett likadant födelsemärke. Så embrace your birthmarks!

Har du lagt märke till mitt födelsemärke före det här inlägget?

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer