VAD GJORDE JAG I HELGEN?

I torsdags efter jobbet hade jag och mamma planerat in en fika, och den var verkligen välbehövlig. Vi satt lääänge vid Aroma och snackade om allt möjligt, och det finns ju få saker man känner sig bättre av än när man har fått ventilera med mamma i någon timme<3

I fredags städade jag upp mig till jobbet (händer inte allt för ofta, glider runt i mjukisar 80% av tiden hehe) och jag minns faktiskt inte ens vad jag gjorde efter jobbet. På kvällen tog jag och Jimmy lite ost och vinkväll och kollade en film, bättre än så blir det ju faktiskt inte en fredagskväll.

I lördags sov vi ut som vanligt och sen stack vi iväg till stan på lite ärenden, Jimmy shoppade mest och jag var smakråd, fint så :-) Vi hann också med lite kaffe hos Jimmys syrra innan vi stack hem igen. På kvällen vankades det kräftskiva, jag är ju inget fan av saker som kommer ur havet men men, det var ju trevligt att träffa vännerna iallafall!

Igår gjorde jag något jag inte hade gjort på ett bra tag: tacogratäng! Det var inte bara liiite gott heller, och ännu bättre smakade det idag när jag kom hem från jobbet. Hur lyx med taco-rester på en måndag?

Nu på kvällen har jag städat mer eller mindre hela huset samt suttit framför datorn ett bra tag, jag laddade ner ett nytt redigeringsprogram och det var sjukt invecklat så det lär nog ta ett tag innan jag förstår mig på det helt. Men vi får se om jag klurar ut det så kanske det dyker upp någon youtubevideo snart, den som lever får se! Men nu ska jag nog stänga av datorn för idag och kasta mig i soffan tills det blir läggdags. Hoppas du har haft en fin helg och måndag!<3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer