VAD FICK JAG I JULKLAPP?

Jag har varit lite osäker de senaste åren på vad jag tycker om detta med att visa julklappar, ifjol tror jag att jag inte visade vad jag fick men året före visade jag nog. Jag själv gillar att se vad andra har fått, men jag vet också att det finns såå många som inte mår bra av att se vad alla har fått, men som läser inläggen iallafall fastän man skriver att dom som inte är intresserade kan klicka bort inlägget. Det känns som lite samma sak som med träningsinlägg, folk som inte mår bra av att läsa så läser iallafall och "tar åt sig", fattar ni?

Men, i år tänkte jag iallafall visa några saker jag fick i julklapp! Chevelle Dubbelmoral Ekström :-)

Julklappar har liksom aldrig varit värsta största grejjen i vår familj, vi har nog alltid fått och alltid gett men det har inte varit världens uppståndelse kring det, vilket jag tycker är skönt. Så därför blev jag väldigt förvånad i år när jag fick så himla mycket saker, det var ju annat när man var liten liksom.

Jag fick bland annat dessa fina örhängen a mamma! Jag har ju verkligen ALLTID örhängen och jag hade ju önskat mig några mer diskreta och mindre örhängen eftersom jag har så mycket stora örhängen. Så dessa var perfekta och kommer nog användas flitigt! I bakgrunden ser ni också ett signerat exemplar av Therese Lindgrens nya bok som jag fick av Jimmys syster, huuur nice? Fick Therese's första bok av henne ifjol också, verkligen så bra julklapp! Ser framemot att läsa den!

Fick också två presentkort, det brukar jag verkligen aldrig få så dom blev jag suuuperglad över! Har nästan shoppat upp båda två redan, kan visa vad jag köpte om någon dag!

Ser ni vilken otroligt fin elvisp jag fick? Den är verkligen sjukt fin och ser och känns såå lyxig! (Är det ett tecken på att man håller på att bli gammal när man blir excited över en elvisp?) Jag hade ju önskat mig en ny elvisp så jag blev verkligen såå glad över denna. Ser framemot att få baka med den!

Sen fick jag också lite inredningssaker, x antal sockor och en gullig liten bluetooth högtalare!

Så det var lite av sakerna jag fick i julklapp, är så tacksam och roligast av allt var nog att få se när alla öppnade paketen jag hade köpt åt dem! Ska visa en av sakerna i ett skillt inlägg också, saken som jag blev mest överraskad över och som jag också har använt mest!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh vad mycket fint!! <3
nouw.com/matildaberlin
Jarina,
Så fina saker du fick! Jag gillar elvisp-glädjen 😃 Jag tycker precis som du om att läsa inlägg med andras julklappar och tvivlade nog själv också på att lägga upp bilder på mina. Men om man skriver i rubriken eller i ett tidigt skede av inlägget att man tänker visa julklappar, tycker man ju att sådana som tar åt sig skulle klicka bort sig i det skedet. Inget fel enligt mig att visa, trots att det kanske anses triggande 😊 men lika triggande är ju som du säger träningsinlägg eller vilka andra inlägg som helst med inköp man gjort 😃
jarina.fi