VAD ÄR MINA PLANER FÖR HÖSTEN?

Idag hörni, ska vi prata om något som jag får frågor om mer eller mindre varje dag.

Vad ska jag göra i höst? Varför har jag sagt upp mig? Ska jag fortsätta som frissa? Ska jag studera? Jag känner mest; så många frågor och så lite svar. Det är väl lite så det är, och folk verkar alltid bli lika förvånade när jag säger att jag bara har en månad kvar innan jag slutar på salongen och fortfarande inte har en blekaste aning vad jag ska göra efter 10.8.

Så, planen är alltså att jag inte har någon plan. Tanken är ju alltså att jag ska hitta ett nytt jobb, men i vilken bransch har jag inte riktigt bestämt ännu. Jag älskar ju verkligen att jobba med hår och det är verkligen något jag brinner för, men jag har det senaste året märkt att jag har blivit mer och mer känslig mot hårfärgerna. Blondering är riktigt jobbigt och det är ganska tydligt att jag inte riktigt tål det, men det är ändå inte på en sån nivå att jag inte skulle klara av att jobba med det utan det är väl mer upp till mig själv. Så, därför har jag väl tänkt lite att det kanske skulle vara bra att göra något helt annat ett tag och inte utsätta mig själv för ångorna av hårfärgerna dag ut och dag in, men vi får se.

Så det är en av orsakerna till varför jag sa upp mig, men jag kände också att jag bara behövde något nytt. Jag har blivit lite för bekväm och det känns som att jag inte utmanar mig själv på samma sätt längre vilket säkert är ganska vanligt när man har varit ett tag på samma ställe, så jag tror faktiskt det skulle vara bra med en nystart och komma ur bekvämlighetszonen lite. Så egentligen känns det ju ganska spännande att jag inte vet, jag kan ju verkligen göra vad som helst? Åka iväg på lite äventyr eller börja jobba med något jag aldrig annars skulle få för mig att testa om jag inte var i den här situationen nu, jag har ju verkligen alla möjligheter i världen. Det är nog bara bra att sätta sig själv i lite obekväma situationer ibland, jag tror absolut att det kommer bra saker ur det.

Så nej, jag ska inte börja studera och nej, jag har inga planer. Det enda jag vet är att 10.8 är min sista jobbdag i salongen, så se till att boka in en tid om ni vill få ert hår fixat av mig före jag slutar! Här kommer ni till vår bokningssida, kram<3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer