UR MIN KAMERARULLE

Jag kollade genom min kamerarulle för någon dag sen och tänkte att jag skulle bjuda er på några bilder från våren nu när jag inte har varit så aktiv här, men insåg ju ganska snabbt att jag inte precis har varit så duktig på att ta bilder, högst troligt eftersom jag inte har haft någon behov av det eftersom jag inte har bloggat regelbundet. Men men, jag hittade iallafall några bilder som jag tänkte bjuda på nu.

Först ut är två bilder på en fantastiskt god pasta jag gjorde någon fredagskväll i mars, oj oj oj vad gott det ser ut! Enkelt men gott. Finns ju få saker som slår en god pasta toppat med massa parmesan och ett glas vitt.

Vi fick ju en lång vinter iallafall, det kändes ju verkligen som att snön aaaldrig försvann. Men, detta är faktiskt första vintern på länge som jag verkligen har njutit av vintervädret och inte bara klagat. Det är ju faktiskt mysigt med snö, och kolla bara på dessa bilder? Hur fint?

Jag har också tränat som ett as. Alltså, måste faktiskt ge mig själv en klapp på axeln för min självdiciplin jag hade under april. Tränade seriöst varje morgon innan jobbet och det var SÅ KUL!! Jag och my partner in crime Elinne började på ett nytt gym och det är seriöst det bästa gymmet jag någonsin har varit på. Så där spenderade man mer än gärna sina morgnar! Nu i maj har jag inte alls tränat mycket och det märks på mitt humör och sömnkvalitet osv, så ska försöka få in det till en rutin nu igen bara jag blir 100% frisk.

En helg i april hängde jag med pappa över till Stockholms-trakterna en sväng! Vi kom iland i Kapellskär 06:30 och samma dag 20:00 hoppade vi på båten hem igen, efter att ha kört över 700km. Det var faktiskt riktigt roligt fastän vi inte gjorde annat än satt i bilen och käkade på Max hehe.. Men pappa är väldigt trevligt resesällskap iallafall så det var riktigt roligt med ett litet äventyr och lite avbrott i vardagen!

Som sagt, jag har hängt vääldigt mycket på gymmet. Men hur trevligt ser det inte ut? Otroligt fräscht och det finns såå mycket roliga saker man kan träna med.

I slutet av april fyllde Elinne 24 år och det skulle givetvis firas! Lägg gärna märke till hennes fiiina rosa hår också, såå fint ju!!

Sen kom det ju värsta vintervädret igen, 3.5. Då blev man ju lite less, men som tur försvann det lika snabbt som det kom, och nu en vecka senare har björkarna börjat slå ut. Vilda kast här i vårt kära land!


Så det var det. Ska försöka ta mer bilder från mitt liv så jag har något att blogga om nu i fortsättningen. Nu ska jag iallafall sätta igång och sminka mig inför dagens morsdagsfirande av två av dom viktigaste personerna i mitt liv: mamma och mommo<3 Ha det gött!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

jenniblomqvist
jenniblomqvist,
Vad heter gymmet? Ser drömmigt ut 🤩
nouw.com/jenniblomqvist