TVÅ ROLIGA DAGAR

Oj vilka usla bilder det blev, får skylla på dåligt ljus och att redigeringen inte riktigt blev som den brukar eftersom jag har ny dator!! Så jag testade ett nytt redigeringsprogram men mina nerver var inte tillräckligt tåliga för att mixtra mera med det idag. Men, ni ser iallafall min outfit!

Idag jobbade jag 8-15, det var liiite stressigt på jobbet men det känns bra på något vis att ''vänja'' sig med det nu från början för det lär nog bara bli bättre med tiden när vi får lite rutiner. Men det känns fortfarande riktigt bra efter dessa två dagar, jag tycker verkligen att det har varit så roligt! Men jag var med andra ord ganska nöjd att ta helg när klockan slog 15:00. Nu i kväll for jag och killarna på lite pizza och nu har vi bara suttit hos oss en stund, en helt vanlig fredag liksom.

Vi har verkligen inga stora planer för helgen heller men det ska bli väldigt skönt att bara vara hemma. Ju mer höstigt det blir ute desto mer vill jag bara vara hemma, jag kan ju inte vara den enda som det är så för? :-)

Hoppas ni får en trevlig början på helgen! <3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer