TRE FAVORITER I SOMMAR

Att jag är ett fan av diverse skönhetsprodukter är ju kanske inget nytt under solen, och nu som då konstaterar jag bara att vissa produkter verkligen är såna där som jag helst inte skulle leva utan. I dag tänkte jag därför visa er tre produkter jag helst inte vill vara utan i sommar!

Först ut har vi min kära brun utan sol (som ni kan läsa mera om här & här) och ja, jag är en flitig användare av brun utan sol på sommaren. To be honest använder jag nog brun utan sol mer på sommaren än på vintern, eftersom jag har mer klänningar, shorts, kjolar och toppar osv. Jag personligen föredrar att vara lite brun och känner mig mer bekväm i en sommarklänning om jag har lite färg på kroppen. Och ja, man får ju nog alltid lite färg av solen om man vistas utomhus, men jag förespråkar hellre att använda brun utan sol än att pressa i solstolen och utsätta huden för farlig strålning. Knappast är alla ingredienser i en brun utan sol bara guld och gröna skogar, men det känns hur som helst som ett bättre alternativ.

En annan favorit sommartid är min kära foundation från Milani. Jag går nog ofta osminkad på sommaren, men när jag väl sminkar mig vill jag gärna att det ska sitta bra en varm och svettig sommardag, så det är där denna kommer in i bilden. Detta är nog den bästa foundation jag har testat i hela mitt liv, och jag har hittat den perfekta nyansen när jag är lite brun eller har brun utan sol. Denna sitter så otroligt bra oavsett hur varmt och svettigt det än är, så därför är detta min go-to foundation sommartid när jag vill ha en foundation jag kan lita på.

Sist ut har vi min älskade facemist som jag köpte på Ulta i Usa! Det är alltså ett ''vatten'' som man sprayar i ansiktet lite när man vill, jag brukar använda det som settingspray efter att jag har sminkat det men jag springer nog runt och sprayar det lite nu som då, t.ex på morgonen när jag har vaknat eller mitt på dagen när man bara känner sig ofräsch en varm sommardag. Världens bästa uppfinning och denna luktar SÅ fräscht, vilket man kanske kan räkna ut när det står att den innehåller aloe vera, gurka och grönt te. Fräschare combo hittar man väl inte.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer