TACOSÖNDAG OCH FAMILJEHÄNG

Möblerade om i mitt smink/klädrum idag och det blev så mycket mysigare på direkten? Wow så mysigt det blev? Kan inte direkt säga att det är så fint men jag kör faktiskt mer på att det får vara mysigt istället. Ni ba... Hej? :-) Varifrån kom du? Kan man få en förklaring till varför denna blogg har stått tom x antal månader? Hehe.

Nä men hej på er! Trevligt att vara tillbaka här måste jag säga. Tänker inte gå in desto mer på hur läget är just nu, utan det får vi ta en annan gång! Men jag hoppas iallafall att ni har det bra och att ni är taggade på livet och hösten.

Idag är det iallafall söndag och jag har sminkat mig vilket inte är allt för vanligt på en söndag! Jag har iallafall bjudit hit my family på tacos så därför kände jag väl att jag kunde städa upp mig lite :-) Vi ska iallafall äta tacos och sen ska vi dra vidare till Jimmys föräldrar på fika, så det blir verkligen familj-häng i högsta grad idag! Men ingen är gladare än mig för vad kan liksom bli bättre än tacos, fika och världens bästa sällskap?

Här ser ni iallafall hur jag ser ut idag! Just det, jag har ju också färgat mitt hår betydligt mycket ljusare sen vi senast sågs här på bloggen. Senast förra helgen ljusade jag upp det ganska ordentligt, men ser nu när jag kollar på bilden här ovan att... det... inte blev så jämnt där under :-))) Hehe, får ta och fixa till det någon vacker dag.

Well well, det var som sagt trevligt att kika in här och kolla läget lite. Ska se om jag lyckas komma tillbaka i mitt blogg-mode igen eller hur det blir. Den som lever får se! Nu ska jag iallafall gå och börja duka på bordet, hacka gurka och sånt så det är klart tills fin-besöket anländer. Ha det gött!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Karolinas kaos,
Jeeee mer uppdatering TACK!
karolinaskaos.com