STRESSED AND NOT EVEN WELL DRESSED

Goder afton! Här ser ni två rykande färska bilder från denna januaritisdag. Jag har haft en lite turbulent början på veckan så jag känner mig redan helt slut vilket inte känns så kul. Min bil har ju varit på service hemma hos mamma och pappa i fleera veckor så varje gång jag har behövt ta mig någonstans har jag behövt lifta med någon eller pussla ihop det med mammas arbetstider och lånat hennes bil, och det har seriöst varit så himla påfrestande att ha behövt pussla ihop det så sen början av december. Man känner sig också så himla hjälplös när man är van att ha egen bil och mitt i allt inte kan ta sig vart man vill när man vill, så jag har nog undermedvetet stressat upp mig över det nu i flera veckors tid vilket säkert är en stor orsak till varför jag har känt mig allmänt stressad den senaste tiden.

Men, idag fick jag äntligen tillbaka den så jag passade direkt på att åka och träna efter jobbet, ni aaanar inte hur skönt det var att kunna köra SJÄLV och åka vart fan jag ville och vara hur länge jag ville. Fick typ samma frihetskänsla som när man fick körkortet :-)

Kände mig iallafall jäkligt lost och förvirrad på nu kvällen, ni vet när man har hundra saker man skulle behöva få gjorda och man har noll energi, och sen när man försöker sig på att göra något så skiter det bara sig och så blir man sur över världens minsta sak? Exakt så var det för mig ikväll så jag bestämde mig för att släppa allt, slänga på en ansiktsmask och hoppa i duschen istället. Väldigt bra beslut, och nu sitter jag här och dricker mitt kvällste och livet känns redan lite bättre :-) Tror jag helt enkelt kan dra slutsatsen att jag helt klart lider av humörsvängningar och att ibland är liksom det enda som behövs en ansiktsmask, en dusch och en kopp te.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer