SOMMARTIDER

Två veckor senare och min semester är slut, helt sjukt hur snabbt tiden går! Men jag har haft två roliga och hektiska veckor, har också några lediga dagar här och där nu i Juli så det känns bra. Idag var jag då första dagen på jobbet och det kändes riktigt bra, det var faktiskt roligt att komma tillbaka. Det är väl ett tecken på att man gillar det man gör, ironin i att jag ska sluta med det om någon vecka är ju en annan sak hehe :-)

Efter jobbet for jag iallafall via Daniela en sväng vilket nog var höjdpunkten på dagen, hade inte sett henne på ett bra tag så det var riktigt roligt att få spendera någon timme med henne! For också en sväng via Tokmanni och köpte en massa saker som behövdes till hemmet. En väldigt random fakta om mig är att jag äääälskar att köpa olika tvättmedel, sköljmedel och städsaker till badrummet, tycker det är så rogivande och intressant att gå omkring bland hyllorna i butiken och köpa allt som ser roligt ut.

Förresten, när jag hade semester tog jag tag i en sak jag länge har funderat på och tänkt göra, nämligen testa på fransförlängning!! Jag har haft det nu i en vecka men jag tänkte berätta lite mera om det i ett skilt inlägg men jag ville bara berätta det eftersom det typ är det mest spännande som har hänt i mitt liv på senaste. Otroligt skönt att känna sig lite fräsch fastän man är helt osminkad!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Danielas Dagbok,
JEEEE HON HAR BLOGGAT!!!
danielasdagbok.com