SOMMARTIDER

Har verkligen inga färska bilder att bjuda på, så slänger in två härliga från sommaren. HUR GOD ser inte den där brunchen ut att vara?? Jag, Jimmy, Edvin & Maja hade champagnebrunch en helg i början av sommaren och det var såå trevligt. Edvin bor egentligen i Sverige men hans mamma och pappa bor typ grannar med oss så i somras när han var hemma umgicks vi rätt så mycket.

Till höger har vi också en såå härlig bild från en av de finaste kvällarna på hela sommaren, tror det var en random kväll mitt i veckan när vi bara skulle ut och testa Oskars nya båt, men vi stannade ute i flera timmar just för att det var så makalöst fint på sjön. Känner att jag borde knåpa ihop en liten sammanfattning från sommaren så jag får förevigat alla fina minnen i ett och samma inlägg<3

Om vi återgår till nutid så händer det inte så mycket spännande just nu. Jag har varit förkyld som attans i två veckor och börjar äntligen bli frisk! Jag och Elinne for på ett snabbt gympass efter jobbet idag och det kändes SÅ skönt efter att ha haft ofrivillig träningspaus i 2-3 veckor, så får hoppas att jag håller mig frisk nu så jag kan återuppta träningen igen.

Nästa vecka är det också höstlov, jag jobbar dock alla dagar förutom måndag så det blir ju inte så mycket lov för min del, men på måndag har jag MIN FÖRSTA BETALDA SEMESTERDAG!! I MITT LIV!! Så sjukt och attans vad skönt det ska bli. Ska njuta som bara vad över att kunna göra vad som helst, och bara veta att pengar rullar in ändå den dagen. Ni hör ju hur excited jag är :-) Så, det var väl allt jag hade på hjärtat idag. Nu ska jag bädda ner mig i soffan med lite chips och dipp och kolla gårdagens avsnitt av PH. Hoppas ni har haft en bra början på denna vecka!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer