SOMMARENS FÖRSTA HELG

Jag känner mig så himla himla glad och lycklig efter denna helg, känner bara ett litet behov av att få dela med mig av hur helgen har sett ut. I fredags slutade jag jobbet strax före 4, efter lite ärenden åkte jag hem, bytte kläder och sen cyklade vi ner till hamnen där resten av gänget var. Vi hoppade i båten och tog sikte på Lars björkasskär, en liten holme i skärgården där det finns en gästbrygga, bastu och grillplats. Det var även årets första båttur för mig, alltså viiiilken känsla det var att få glida runt på vattnet efter en lång vinter.

Vi grillade och satt där i flera timmar, och det blev världens finaste solnedgång. Ser ni hur lugnt det var? Helt sjukt.

Sen båtade vi hemåt med humöret på topp. Jag och Jimmy for via Andre på lite nattmacka innan vi cyklade hemåt. Det var nog den bästa fredagkvällen på väldigt länge!

Förmiddagen på lördagen spenderades hemma, det var ju helt fantastiskt väder så jag låg och solade ett bra tag. Klockan fem hoppade vi i bilen och plockade upp gänget och stack iväg på inflyttningsfest. Vi grillade, spelade kubb, kollade hockey, skreksjöng till massa låtar och vips var klockan lite över tre på natten. Vi var ett gäng som skulle cykla hem, och ja... :-) en sträcka som kanske skulle ha tagit 30min normalt fall tog 2h, så det säger väl en del. Xx antal pauser och dikeskörningar, en vrickad fot och lite förstörda cyklar lyckades vi åstadkomma på de två timmarna, men fan vad roligt vi hade. Behövde liksom stanna hela tiden för att inte falla av cykeln på grund av hur mycket jag skrattade.
Tror klockan var lite före 6 när jag äntligen kastade mig i sängen, men oj vilken rolig kväll det var. Känslan av att cykla hem en sommarkväll i soluppgången med sina bästa vänner efter en rolig kväll, den känslan är nog svår att toppa.

Idag är det ju morsdag här i Finland, och min käre mor och far är i Sverige över helgen så jag gav mamma hennes present i torsdags istället. Så idag efter några timmars sömn steg vi upp och åkte till Jimmys mommo där vi firade morsdag med deras släkt. Vi åt vääärldens godaste lunch och satt ute i solen i flera timmar, det var verkligen så himla trevligt. När vi hade ätit klart stack jag och Jimmy iväg och mötte upp våra vänner för att åka ut och båta lite. Alltså kan vi bara ta ett moment och tänka på vädret denna helg? Helt sjukt faktiskt?

Så det har verkligen varit en perfekt söndag, även om det kanske har känts av lite att sömntimmarna blev lite få. Denna helg kommer jag nog leva länge på, och det känns verkligen som att detta var sommarens första helg. En riktigt typisk sommarhelg med massor av sol, båtköras, fest & vänner. Det blir inte bättre än så hörni. Har fått mina första myggbett också vilket suger, men då vet man också att sommaren är här.
Så nu känner jag mig redo för lite jobb innan ytterligare en superkul helg kommer, längtar SÅ mycket till det! Mvh person som är aningen high on life efter världens bästa helg<3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer