SOMBRERO BEACH

När vi körde upp från Key West till Key Largo (en sträcka på 2-3h) tog vi en liten paus ungefär halvvägs på en av de större öarna i Florida Keys, nämligen Marathon. Jag hade kollat upp att det fanns en strand där vid namn Sombrero Beach, så vi åkte via matbutiken, köpte lite lunch och åt den på stranden. Det var en ganska liten strand men ack så vackert det var!

Hade såklart smuts på linsen, men ni ser väl iallafall hur fint det var. Vattnet var verkligen helt turkost och sanden kritvit. Vissa delar av stranden var lite förstörda av orkanen Irma som härjade runt hela Florida i höstas, men stora delar har nog städats upp, men man såg nog verkligen att det var lite kaos här och där.

Vi har ju kört runt i mer eller mindre hela florida de gånger vi har varit här, och jag kan nog konstatera att roadtrippa ner till Key West är nog den absolut finaste roadtrippen man kan göra. Det är en otroligt häftig känsla att köra över bro efter bro, med turkost vatten runt om en vart man än kollar. Recommend recommend!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

fridabjorkroth
fridabjorkroth,
Ser helt magiskt ut!! 😊
nouw.com/fridabjorkroth