SJUK & SEMESTER

Trevlig måndag på er! Själv har jag en rätt så trevlig måndag faktiskt, jag har nämligen sportlov! Jag tog semester tre dagar så jag jobbar bara i slutet av veckan och det känns jäkligt bra att ha några extra dagar ledigt. Har inga planer alls utan ska bara tossa på här hemma och städa och fixa, det är liksom mina enda planer.

Idag har jag bakat muffins som jag ska lägga i frysen och snart ska jag även börja på med maten så den är klar tills mitt matsällskap aka Jimmy kommer hem. Älskar ju att tillbringa tid i köket och mixtra på men man har ju sällan tid eller ork för det på vardagar, så därför gäller det ju att passa på när man är ledig och har all tid i världen. Tror jag ska göra köttfärslimpa med potatismos och någon sås idag!

Jag tror inte att jag har nämnt det men förra veckan var jag faktiskt sjuk. Har inte varit ordentligt sjuk på fleera år, så det kom verkligen som en chock. Usch vad jag kände mig svag och helt slutkörd, så jag var hemma och vilade från jobbet i tre dagar före det redde upp sig.

Igår söndag var jag, Jimmy, Andre och Zaga ut på en liten söndagspromenad på isen, ni kan ju gissa om jag njöööt av vädret och friskluften när man hade legat i soffan x antal dagar!! Det var så sjukt fint väder och det var skönt att få röra på sig lite. Dagar som dessa är det ju faktiskt inte så dåligt med vinter sist och slutligen :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer