”SEMESTER”

Hej på er! Hoppas allt är fint med er, själv har jag det riktigt bra. Jag är inne på dag två av min ”semester” (man ba.. snälla du är arbetlös) och jag njuter som aldrig förr. De två sista veckorna på jobbet var roliga, men också otroligt tunga på alla sätt och vis så jag blev aningen slutkörd av tempot det gick i, så jag skulle nog inte ha klarat av en vecka till i den farten.

I torsdags började jag liksom dagen med en arbetsintervju 08:00, sen jobb från 09:00-18:15 och sen stressade jag vidare till nästa arbetsintervju 19:00, så det säger väl en hel del om hur tempot var. Men nu är det iallafall över, jag har några jobb på G som jag väntar på att få besked från, så jag tar inte så stor stress över det. Det löser sig alltid! Jag försöker iallafall bara njuta av dessa lediga dagar jag har nu, så förbaskat skönt att ha noll måsten utan bara få sitta i soffan och dricka kaffe i flera timmar på morgonen medan man funderar ut vad man vill göra resten av dagen.

Glad som bara vad, men vem är inte det när man får spendera hela dagen i mjukisar :-)

Jag känner iallafall att hela den här jobb-omställningen kom väldigt lägligt för mig, tanken av att jag skulle ha fortsatt på mitt gamla jobb hela hösten känns verkligen inte alls bra. Det kändes verkligen som att jag hade fastnat i något mönster och varje dag såg exakt likadan ut, och jag kände att jag inte alls hade utrymme för att utvecklas. Jag är nog en sån person som behöver lite förändringar ibland och som inte trivs med att bli allt för bekväm, så att jag sa upp mig i början av sommaren var nog det bästa jag kunde göra för mig själv, även om det innebar en jobbig process med att söka nytt jobb. Jag känner mig iallafall väldigt taggad på denna höst och det ska bli spännande att se hur den blir!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Christina,
Låter spännande! 😊 Du får säkert en riktigt givande höst med nytt jobb.
finachristinas.com
Erica
,
Vilka härliga bilder! 😊 Ska ha min första praktikant imorgon på min salong och undrar över om du har några bra tips på vad hon kan göra. Har inte fulla dagar annars. Så skulle vara trevligt om vi båda är sysselsatta 😀