REVIEW: BUXOM LASH WATERPROOF MASCARA

I samma veva som jag köpte ny foundation slog jag till och köpte en ny mascara också. Har länge använt Loreal Telescopic men kände att det skulle vara roligt att pröva något nytt. Efter lite googlande kom jag fram till att denna mascara från BUXOM (ett nytt märke som finns på Kicks) lät intressant! Förut har jag aldrig köpt vattenfasta mascaror för jag h-a-t-a-r att tvätta bort dom, men av någon orsak fick jag för mig att köpa en vattenfast denna gång.

Vad har jag att säga om den? En helt vanlig mascara typ. Vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska tycka om den.. Borsten är väldigt stor (nästan lite för stor för min smak) och kan kännas lite klumpig, speciellt för mig som är van med borstar som är mindre till storleken, därför upplever jag också att resultatet lätt blir lite klumpigt. Får liksom anstränga mig för att inte få världens spindelben, så om man är van med en stor och tjock borste tror jag absolut att man kommer komma överens med den men för mig är den lite too much helt enkelt. Eller det skulle vara så mycket smidigare med en telescopic borste :-)

Här ser ni lite före och efter bilder, jag tycker lite att den varken separerar, ger volym eller ger längd sådär jättebra. Den briljerar inte på något av dom planen helt enkelt. Men en basic mix av dom tre egenskaperna är den iallafall.

Priset ligger på ca. 24€ så den är ju lite i medel/dyrare prisklassen.

Som jag sa är den vattenfast och det kan jag verkligen hålla med om! Den sitter som berget och är sjukt svårt att tvätta bort, så vill du ha en mascara som verkligen sitter där den ska kan denna vara ett alternativ.

Slutsatsen blir alltså att den är helt okej, men inget mer enligt mig. Kommer absolut använda upp den men tror faktiskt inte jag kommer köpa den igen, saknar min telescopic så en sån blir det nog nästa gång. Den får 3/5 poäng!

Kram, Chevelle

  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

-
,
Hej! skulle vara roligt om du skrev lite mer om ekonomi, ungefär hur mycket du procentuellt lägger på diverse saker, spartips och liknande. Kram!