RELAX MODE

Tjena gänget! Hoppas ni har haft en riktigt trevlig helg, själv har jag tagit det jäkligt lugnt and I love it. I fredags efter jobbet for jag och boysen på lite pizza, det finns ju få sätt som är bättre att avsluta en vecka på än att käka pizza! Vi gick och la oss vääldigt tidigt på fredagen och vaknade därför rätt så tidigt på lördag.

Gjorde verkligen inget speciellt i lördags, jag städade och fixade lite och mot kvällen när dom andra drog iväg på party bestämde jag mig för att bara vara hemma. Lite tråkigt beslut men ack så skönt det var, kollade en film och gick och la mig 23:00. Inte precis en typisk lördag för mig men det behövs nog lite lugn och ro ibland! Var väl aningen utmattad av alla nya intryck från jobbet också så jag tror nog det var ett bra beslut att bara ta det lugnt.

Så idag vaknade jag 08:15 av mig själv, haha jag undrar nog när jag senast har stigit upp så tidigt på en söndag? Det var iallafall jäkligt skönt, åt frukost samtidigt som jag satte mig framför datorn och där satt jag nog i några timmar och förberedde lite inlägg. Resten av dagen flöt på och nu på kvällen har vi varit hem till mamma och pappa en sväng på lite tacos! Trevligt att träffa dom, det var alldeles för länge sen sist<3 I skrivande stund sitter jag i soffan och dricker kvällsté & ska alldeles strax krypa ner i sängen. Tänkte fortsätta i helgens tema: att gå och sova tidigt :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer